Comnet iade yapmıyor

Biz forumda comnet, netspeed, milenicom gibi firmalara geçmeyi düşünenlere laf anlatamadık. "Ucuza 1000 mbps alıyorum kardeşşim" diye geziyorlar ortada. Sonuç kaçınılmaz geçmiş olsun.
Biraz saçma ve bilgisizlik akıyor. Dediğin İSS'lerde Comnet harici 1000MBPS satan yok. Ayrıca 4 yıldır Netspeed kullanıyorum 3 tane ev değiştirdim bir tanesinde bile üzmedi beni. Kesinlike öneririm. Ve size de araştırmanızı öneririm.

Dipnot: Altyapınız kötüyse hiç bi İSS iyi performans vermez. Altyapınız iyi ise bir çok iyi performans verebilir (çürük performans verebilen çıkar elbette)

Türk Telekom ile Millenicom aynı pingleri aynı hız farkı ile sunmakta? Biri 2016 biri 2017'dan beri aboneyim?
Telekom'a nicin fazla para vereyim yakında 2. hatı kapatıp X firmaya geçeceğim.
Her mesaja haha atarak bir şey başardığını mı sanıyorsun? Olan bir olayı söylüyorum gülüyorsun haklı mısın şimdi? Dükkandan bozma bir yerde oturan şirketler hepsi şirket bile değiller gözümde. Daha ucuz ve sorunsuzsa o bölgede kullanılabilir Türkiye genelinde iyi değil.

Hocam size böyle dediler diye herkese böyle olacak halleri yok şahsen iyi bir firma işini iyi yapıyor.

600k+ mi ne abonesi olan Türkiye'nin en büyük 2. alternatif firması olan Millenicom zaten.
BTK verilerine bakarsanız kaar oranı düşük ve en büyük abone sayısına sahip firmalar arasında.

Biraz saçma ve bilgisizlik akıyor. Dediğin İSS'lerde Comnet harici 1000MBPS satan yok. Ayrıca 4 yıldır Netspeed kullanıyorum 3 tane ev değiştirdim bir tanesinde bile üzmedi beni. Kesinlike öneririm. Ve size de araştırmanızı öneririm.

Dipnot: Altyapınız kötüyse hiç bi İSS iyi performans vermez. Altyapınız iyi ise bir çok iyi performans verebilir (çürük performans verebilen çıkar elbette)
Bilgisiz olduğum konu çöp şirketlerin tarifeleri :D. 1000 mbps altyapım varsa 50 TL daha az verip 100/10 alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de böyleleri var işte kullandığı şey kendi malıymış gibi gelip sana satmaya çalışırlar
Bunu dedikten sonra bir firmayı bu kadar niye savunuyorsun?

Bilgisiz olduğum konu çöp şirketlerin tarifeleri :D. 1000 mbps altyapım varsa 50 TL daha az verip 100/10 alırım.
Sonuç olarak bilgisizsin ve kabul ediyorsun? Senin 1000MBPS altyapın olabilir ama benim yok? O zaman benim için çöp mü oldu? 1000MBPS kullanan sayı sence kaç? Bilip bilmeden sallamak çok kolay. Seni cahilliğin ile bırakıyorum.

Her mesaja haha atarak bir şey başardığını mı sanıyorsun? Olan bir olayı söylüyorum gülüyorsun haklı mısın şimdi? Dükkandan bozma bir yerde oturan şirketler hepsi şirket bile değiller gözümde. Daha ucuz ve sorunsuzsa o bölgede kullanılabilir Türkiye genelinde iyi değil.

Türk Telekom routing kullanıp? 6 global şirketle peering yapmış? 1 ıxp oluşturmuş? Alternatif routinge sahip olan? Birçok noktada TT pop noktasını kullanan bir firma?
TT ile aynı pingi veriyor diyorum sen ne diyorsun :D
Tier1 olarak birçok şirketlede bağlantıları mevcut. Kesintisiz direkt bağlantılı bir şirket.
Socar firmasını araştır ve tanap fiber projesini araştırın.

Biraz saçma ve bilgisizlik akıyor. Dediğin ISS'lerde Comnet harici 1000MBPS satan yok. Ayrıca 4 yıldır Netspeed kullanıyorum 3 tane ev değiştirdim bir tanesinde bile üzmedi beni. Kesinlike öneririm. Ve size de araştırmanızı öneririm.

Fanboy kendisi! :D

Türk Telekom routing kullanıp? 6 global şirketle peering yapmış? 1 ıxp oluşturmuş? Alternatif routinge sahip olan? Birçok noktada TT pop noktasını kullanan bir firma?
TT ile aynı pingi veriyor diyorum sen ne diyorsun :D
Tier1 olarak birçok şirketlede bağlantıları mevcut. Kesintisiz direkt bağlantılı bir şirket.
Socar firmasını araştır ve tanap fiber projesini araştırın.

Fanboy kendisi! :D
Allah kurtarsın :D

Bunu dedikten sonra bir firmayı bu kadar niye savunuyorsun?

Sonuç olarak bilgisizsin ve kabul ediyorsun? Senin 1000MBPS altyapın olabilir ama benim yok? O zaman benim için çöp mü oldu? 1000MBPS kullanan sayı sence kaç? Bilip bilmeden sallamak çok kolay. Seni cahilliğin ile bırakıyorum.

1000MBPS kullanıp. Simetrik diye geçiniyor görende metro paylaşımsız internet sanacak :D
Kapasite ve yurt dışı pinglerini belirtmiyorum!

TurkNet'i savunmuyorum o fiyata daha iyi alabileceğin bir şey yok onu savunuyorum siz çöpçü tayfası da kendinizi İlber Ortaylı sanıyorsunuz helal kardeş sana nasıl buldun Netspeed'i Millenicom'u falan uzun yıllar araştırmalarınla falan keşfettin galiba.

2004 yılında kurulmuş bir şirket zamanında doping olarak gmbh alman şirketiydi. Azerbaycan devlet şirketi satın alarak Millenicom olarak Türkiye'de alternatif firma olmuştur.
Türkiye'nin % oranı fazla biliyor ki alternatif firmalarda 2. sırada :D
10Gbps niye vermiyor? Kapasite sorunu mu var?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı