Comnet iade yapmıyor

Yurt dışı hakkında kendilerine ait bir bilgi yok işte :)
Yurt dışı 2 şirket'e devrederek hizmet sunmaktalar. Kiralık olarak.
Omurgasına bakarsan yurt içi.

Geçerken olumsuz yorumları gormediniz mi?
Hocam kendi yurtdışı çıkışları mevcut. Sınırdan itibaren nasıl altyapısı olabilir? Tüm sağlayıcılar anlaşmalar kiralamalar yapıyor. Yapmak zorundalar. İnternet dediğimiz şey tam olarak bu zaten.

Netspeed ve Turknet'ten şaşmayın Comnetmiş, Millenicommuş, Fix mix bu tarz firmalara itibar etmeyin.
TurkNet Gigarfiber altyapısı olmayan kişi için fahiş bomboş firmadır. Elektrik faturası kadar İnternet faturası olamaz bu mantık dışıdır ve maliyet zırvalığını yemezler. 1000 Mbps ve 100 Mbps fiyat alternatifleri sunmalı, müşteri hizmetleri olmayan ve teknik hizmeti 0 olan bir firmaya göre aşırı cesurca hamleler. İstanbul firmalarını (Türknet gibi) burada tavsiye etmeyi bile konuşmaya gerek duymuyoruz artık.

Hocam kendi yurt dışı çıkışları mevcut. Sınırdan itibaren nasıl altyapısı olabilir? Tüm sağlayıcılar anlaşmalar kiralamalar yapıyor. Yapmak zorundalar. İnternet dediğimiz şey tam olarak bu zaten.

Dostum. Tanap projesi socar şirketinin tanap socar fiber projesi var kocaman omurgası var? Türktleekomun var? Superonline var? Vodafone var? Yani büyük firmalar yapmakta.
Tamam Kore'dir Rusya'dır o zaman peering yapılır noktadan noktaya bağlantı kurulur. Ama Edirne sınırı sonrası fiber keşke çekselerdi.
Peering, cz ve netix yerine büyük tier1 şirketlerle anlaşma yapsa daha iyi ping verebilir.

Netspeed ve TurkNet'ten şaşmayın comnetmiş, millenicommuş, fix mix bu tarz firmalara itibar etmeyin.

Ns firması TT altyapısı senelerdir 1 altyapısı yok 1 network yatırımı yok.
TN firması yurt dışı ping çözümü maalesef yok.
Cn firması kapasite sorunu cok var.
Mleni firması coğu yabancı şirketle tier1 anlaşmalı hem de yedekli altyapı ve tanap projesi mevcut.
Fix firması Edirne ve bulgaristana kadar fiber hatı mevcut. Kendi datacenterı mevcut. 42+ Peering'i mevcut. 2 ıxp değişim noktasına sahip. Valve'e 3 hop ile bağlantı kurmakta.
IPv6 yatırımıda mevcut. 100k+ müşterisi varmış daha ne olsun?
Vega kendi datacenterı mevcut hosting hizmetleride verebilmekte aynı zamanda ve CDN ve ıxp olarak başarılı. Düşük hop ile bağlantıları mevcut Quad9 gibi şirketlere direkt ist bağlantısı mevcut.
Fix-mleni-Vega net firmaları iyi.

TurkNet gigarfiber altyapısı olmayan kişi için fahiş bomboş firmadır. Elektrik faturası kadar internet faturası olamaz bu mantık dışıdır ve maliyet zırvalığını yemezler. 1000 Mbps ve 100 Mbps fiyat alternatifleri sunmalı, müşteri hizmetleri olmayan ve teknik hizmeti 0 olan bir firmaya göre aşırı cesurca hamleler. İstanbul firmalarını (TurkNet gibi) burada tavsiye etmeyi bile konuşmaya gerek duymuyoruz artık.

Zaten 1Mbps ile kullanan ile 1000MBPS kullanan aynı fiyat? 1Mbps ile 100Mbps kullanan aynı fiyat bırak 1Mbps'i 100Mbps kullanıcı icin bile cok pahalı.
Kendi altyapısı icinde pahalı geliyor bana cunku o paraya 2-3 tane alternatif firmadan 100Mbps alırım bir onu bir onu kullanırım tracert atarım filen :D

Son düzenleme:
Dostum. Tanap projesi socar şirketinin tanap socar fiber projesi var kocaman omurgası var? Türktleekomun var? Superonline var? Vodafone var? Yani büyük firmalar yapmakta.
Tamam Kore'dir Rusya'dır o zaman peering yapılır noktadan noktaya bağlantı kurulur. Ama Edirne sınırı sonrası fiber keşke çekselerdi.
Peering, cz ve netix yerine büyük tier1 şirketlerle anlaşma yapsa daha iyi ping verebilir.

Ns firması TT altyapısı senelerdir 1 altyapısı yok 1 network yatırımı yok.
TN firması yurt dışı ping çözümü maalesef yok.
Cn firması kapasite sorunu cok var.
Mleni firması coğu yabancı şirketle tier1 anlaşmalı hem de yedekli altyapı ve tanap projesi mevcut.
Fix firması Edirne ve bulgaristana kadar fiber hatı mevcut. Kendi datacenterı mevcut. 42+ Peering'i mevcut. 2 ıxp değişim noktasına sahip. Valve'e 3 hop ile bağlantı kurmakta.
IPv6 yatırımıda mevcut. 100k+ müşterisi varmış daha ne olsun?
Vega kendi datacenterı mevcut hosting hizmetleride verebilmekte aynı zamanda ve CDN ve ıxp olarak başarılı. Düşük hop ile bağlantıları mevcut Quad9 gibi şirketlere direkt ist bağlantısı mevcut.
Fix-mleni-Vega net firmaları iyi.

Zaten 1Mbps ile kullanan ile 1000MBPS kullanan aynı fiyat? 1Mbps ile 100Mbps kullanan aynı fiyat bırak 1Mbps'i 100Mbps kullanıcı icin bile cok pahalı.
Kendi altyapısı icinde pahalı geliyor bana cunku o paraya 2-3 tane alternatif firmadan 100Mbps alırım bir onu bir onu kullanırım tracert atarım filen :D
Sen sus herkes konuşsun filikişnet 😄 nerede komik firma var toplamışsın saçma sapan reklamını yapıyorsun. Ya insan biraz utanır Netspeed, Turknet ile bu bakkal firmaları karşılaştırması yokmu rezalet. Yok tanapmış, yok 1 km kendi altyapısı varmış, datacenter varmış yahu banane banane? adam gibi hizmet veriyormu vermiyor mu ona bakarım. Ben bu firmalara ortakmıyım? ister telekom üzerinden versin ister tanaptan varsin çokta umurumdaydı.

Önemli Not: Arkadaşlar özellikle Fixnet denen firmadan uzak durun. 😊 bu arkadaş direkt olarak trolü zaten

Son düzenleme:
Dün konuşanların içeriklerini engelledim ama salmıyorlar anladığım kadarıyla. Fanboy diyenler nerede dandik net var onu savunuyor :D. Bu kadar vizyonsuz olunmaz gerçekten. Dün toplandılar yurtdışı ping falan diyorlar. Dedikleri firmaların kendi altyapısı yok. Ucuz diye kullanıyorum firmanın çöplüğü önemli değil de geç milleti de yanlış yönlendirme.

Ek: Adam 300 TL'ye 10k mbps al diye Atlantis net'in linkini atmış. Dediği tarife 5000 TL. Ona düzgün bakamayan ultra zeki insanlara firma öneriyor çok profesyonel yorumlar yapıyor işini iyi biliyor ya. Sorsan çok araştırıp ona göre almış, tarifeye bakmaktan aciz.

Dün konuşanların içeriklerini engelledim ama salmıyorlar anladığım kadarıyla. Fanboy diyenler nerede dandik net var onu savunuyor :D. Bu kadar vizyonsuz olunmaz gerçekten. Dün toplandılar yurtdışı ping falan diyorlar. Dedikleri firmaların kendi altyapısı yok. Ucuz diye kullanıyorum firmanın çöplüğü önemli değil de geç milleti de yanlış yönlendirme.

Ek: Adam 300 TL'ye 10k mbps al diye Atlantis net'in linkini atmış. Dediği tarife 5000 TL. Ona düzgün bakamayan ultra zeki insanlara firma öneriyor çok profesyonel yorumlar yapıyor işini iyi biliyor ya. Sorsan çok araştırıp ona göre almış, tarifeye bakmaktan aciz.
SS Atarmısın?
Ben orda tn 10gbps veremiyor ama atlantis verebiliyor işte kapasite dedim :)
İstese tn verebilir? nie veremiyor? şimdiden 1gbps verirken kapasite sorunu yaşanmakta.

SS Atarmısın?
Ben orda tn 10gbps veremiyor ama atlantis verebiliyor işte kapasite dedim :)
İstese tn verebilir? nie veremiyor? şimdiden 1gbps verirken kapasite sorunu yaşanmakta.

Dün konuşanların içeriklerini engelledim ama salmıyorlar anladığım kadarıyla. Fanboy diyenler nerede dandik net var onu savunuyor :D. Bu kadar vizyonsuz olunmaz gerçekten. Dün toplandılar yurt dışı ping falan diyorlar. Dedikleri firmaların kendi altyapısı yok. Ucuz diye kullanıyorum firmanın çöplüğü önemli değil de geç milleti de yanlış yönlendirme.

Kendi altyapısı var?
Atlantisnet kendi altyapısı İstanbul'da.
Fixnet kendi altyapısı Edirne'de.
Socar: Milleni denilebilir. Dünya çaplı bir omurgası mevcut altyapısı.
Hani yoktu?
Ucuz diye mi? Türk Telekom'un fiyatından haberin var mı senin ben hem Türk Telekom hem Millenicom kullanıyorum aylık 400TL filen ödüyorum. Sen 250TL? Benimle para yarışına girme!
3. aboneliğim kablosuz vf firmasından.
4. abonelik olarak da sanırım Fix'e geçeceğim veya Vega'ya.
:D

Önemli not: Arkadaşlar özellikle fixnet denen firmadan uzak durun. 😊 bu arkadaş direkt olarak trolü zaten.

Arkadaşlar alldreams denen kişiden uzak durun kendisi troldür. 7/24 tek firma önermektedir.
Ben
Fix.
Atlantis.
Milleni.
Veganet.
Önermekteyim? Tek firma değil hem 2 firma abonesiyim TT ve Milleni :)
Kim fanboy şimdi burada?

Sen sus herkes konuşsun filikişnet 😄 nerede komik firma var toplamışsın saçma sapan reklamını yapıyorsun. Ya insan biraz utanır Netspeed, TurkNet ile bu bakkal firmaları karşılaştırması yok mu rezalet. Yok tanapmış, yok 1 km kendi altyapısı varmış, datacenter varmış yahu bana ne bana ne? Adam gibi hizmet veriyor mu vermiyor mu ona bakarım. Ben bu firmalara ortak mıyım? İster Telekom üzerinden versin ister tanaptan varsin çok da umurumdaydı.

Görende kullandığı firmanın sahibi sanıp ücretsiz hizmet alıyor sanacak?
Reklam mı öneri mi? Yanlışı doğruya çevirmek mi? Fanboy demek sizin gibi 7/24 2 niz 1 olup 1 firmamı önersem okey anlarım. Kendiniz ile beni bir tutmayın şurada 3-5 firma önerdim diye fanboymu olmuşum :D
Ns dediğin firma hakkında 1 tane yatırımını soylemeymeyip önermene gülüyorum.
Mağdem ister Telekom ister tanap diyorsun? GigaFiber niye kullanıyorsun? Kullanmıyorsan neden istiyorsunuz? Onu bile yapamıyor cunku

Comnet 1 aydır kullanıyorum, sıkıntım olmadı. Olanıda çözdüler.
1 yıl peşin aldım, bu yıl boyunca memnun kalırsam ömür boyu kullanırım.

Bak bir müşteri daha memnun? Bu ne demek herkes memnun kalacak diye bir şey yok. Bu her firma ne tür türlü ürün icin geçerli.
Telefon, internet, router, tablet, mouse markaları icinde geçerli.
Şimdi sen aldın X marka başkasına önerdin o X markayı.
2'si kullanıyor. 3. gün önerdiğin kişi sorun yaşadı? Değil mi ama öneren kişide sorun yok.
Şimdi o sorun yaşayan kimseye önermese ne olur? Sıkıntı demek sonutça öneren kişide sorun yok?
Yani herkeste sorun olsaydı o firmada 1 müşteri kalmazdı. Ki? Memnun müşteriler her firmada vardır elbet.

Son düzenleme:
300TL'e atlantisnet var üstüne az daha ekle 10gbps alıyorsun yav :D
Az daha ekle dediğin 50 TL fazla verip atlantisnet'e mi geçeyim? 10 gbps demişsin o da sitesinde 5000 TL, az daha dediğin 4700 TL mi yoksa? Dandik firma kullanmak için daha fazla para vereyim değil mi? Çok zekisin var ya, kaç kişi engel attı acaba sana şu konudan sonra. Hala yurtdışı Socar mokar diyor ya. Çok efsane şirketler altyapı kuramıyorlar.

Az daha ekle dediğin 50 TL fazla verip atlantisnet'e mi geçeyim? 10 Gbps demişsin o da sitesinde 5000 TL, az daha dediğin 4700 TL mi yoksa? Dandik firma kullanmak için daha fazla para vereyim değil mi? Çok zekisin var ya, kaç kişi engel attı acaba sana şu konudan sonra. Hala yurt dışı socar mokar diyor ya. Çok efsane şirketler altyapı kuramıyorlar.

Dostum kimine gore 5K ucuz kimine gore cok.
Ben genel konuştum orada :)

Az daha ekle dediğin 50 TL fazla verip atlantisnet'e mi geçeyim? 10 Gbps demişsin o da sitesinde 5000 TL, az daha dediğin 4700 TL mi yoksa? Dandik firma kullanmak için daha fazla para vereyim değil mi? Çok zekisin var ya, kaç kişi engel attı acaba sana şu konudan sonra. Hala yurt dışı socar mokar diyor ya. Çok efsane şirketler altyapı kuramıyorlar.

Efsane şirketler daha altyapı kuramıyor aynn mesela bizim bolgede senin intin altyapısı yok :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı