Millenicom'a başvurdum yapacak bir şey yok. 2 yıl taahhüt vermek istemiyorum TT'ye.
Artık önermeyin, insanların mağdur olmaması için güzel iş çıkardık. @erengore
@erengore hocam yapacak bir şey yok artık. Ben 7-10 gün içinde geçiş yapacağım dedim "iptal" kelimesi yazmadığım halde kendi kafasına göre iptal edip ücret iadesi yapmış iyi ki de yapmış. Ben istesem iade yapmazlardı. Sakin olun bunlar gelir geçer, @Ulunay hocamın dediği doğruymuş. Veri merkezi olunca adam gibi internet sağlayacağı anlamına gelmiyor. Sizlere iyi geceler yarın iş beni bekler.
Kesinlikle katılıyorum. Ben de 16 Mbps ADSL kullanıcısıydım. Hatta yeri geldi 8 Mbps de kullandım. Arkadaş, VDSL altyapıda üstelik.@Patrixcs Dostum dediklerinde haklısın, Türkiye'deki tüm ISSler kan emici ve bilgi özürlüsü fakat siz de biraz fazla abartıyorsunuz, gördüğüm her yerde internetinizden şikayetçisiniz. Yerinizde olsam VDSL altyapım olduğuna dua ederim, yıl 2020 ve ben halâ ADSL kullanıyorum, üstelik santral 2 kilometre ötemde. Aldığım hız 5 Mbps. 100 metre ötemde ise hem Türk Telekom'un hem Superonline'nin fiberi var. En komiği de bu ADSL altyapının 4 yıl önce çekilmiş olması. Resmen ölü yatırım.
@sp33d ADSL gibi hat zayıflamasına sahip VDSL sahip olduğuma asla şükretmem imkansız. VDSL hiç şükredemem bakır kabloya hiçbir şekilde. Yan sitede fiber varken ben asla şükredemem. Zaten çok yakın bir zamanda fiber ile değişecek altyapı hızına pek takmıyorum.
Tek taktığım Telekom'da düzeltmemek için takla atan network amirine taktım. Bana böyle bir cevap vermesi hiçbir şekilde kabul edilebilir bir şey değil. Parasını verdiğim hizmeti VPN ile anca düzgün kullanıyorum. CS:GO oynarken VPN'le oynuyorum artık @Tortue önerdiği VPN'le giriyorum durum o kadar kötü. Düzgün çoğrafi konuma göre verdiğinde güzel diyorum ama 2 güne o da gidiyor o zaman ne anladım ben verdiğim paranın anlamını.
Maalesef, ne ankastrede ne iç tesisatta ne de benim tarafımda bir sorun yok. Bu çok zeki proje yetkilileri taa 2-3 kilometre ötedeki ADSL santralden altyapıyı çeke çeke uzatmış benim eve kadar gelmiş. Halbuki 100 metre ötede hem VDSL hem de fiber altyapılar var. Herhalde 3-5 kuruşun hesabını yapıp komple bakır çekmek istedi arkadaşlar. Klasik Türk Telekom.Benim önceden VDSL hat değerlerim bu şekildeydi:
Türk Telekom'u çok aradım yardım etmeleri için fakat sorun şuradaymış şansa eve gelen DSL kablosunun ekiyle oynarken tek kablo bağlıydı ben de diğer kabloyu da birbirine bağladım. İnternet gitti ve tekrar geldiğinde hat değerlerim eskisi gibi oldu onun da fotoğrafını ekliyorum. Kısacası belki iç tesisatınızda sorun vardır.
Sizin sorununuzu tam olarak yeni gördüm. Dediklerinizde sonuna kadar haklısınız. Umarım bir an önce fiber internete kavuşursunuz.@Salih metin böyle bir hat zayıflamasına sahip olduktan sonra ne anladım VDSL.
Eki Görüntüle 797718
Sorun iç tesisata olsa tamam deceğim. Sorun direkt ankastreden başlıyor. Ankastre kutusu dışarda olduğu için bakır kablolar oksitlenmiş artık. PTT döneminde kalan kablolarla hizmet alanlardan daha kötü. 9 yıldır VDSL kullanıyorum ilk başlarda 70 Mbps alıyordum en kötü. Şu an 35'lere kadar düştü. Ben şimdi bunun neyine şükredeyim? Yapmasalar daha iyi.
Ben o VDSL'e de razıyım bu arada. Aynı zayıflamayı zaten ADSL'de alıyorum. Buyrun ekran alıntısı.@Salih METİN böyle bir hat zayıflamasına sahip olduktan sonra ne anladım VDSL.
Eki Görüntüle 797718
Sorun iç tesisata olsa tamam deceğim. Sorun direkt ankastreden başlıyor. Ankastre kutusu dışarda olduğu için bakır kablolar oksitlenmiş artık. PTT döneminde kalan kablolarla hizmet alanlardan daha kötü. 9 yıldır VDSL kullanıyorum ilk başlarda 70 Mbps alıyordum en kötü. Şu an 35'lere kadar düştü. Ben şimdi bunun neyine şükredeyim? Yapmasalar daha iyi.
Şöyle üzücü durumlar ne yazık ki var. Çok yazık. Temennim en güzel internetler sizin olsun hocam. Ben bir defa ADSL kullanmıştım. Çok geçmişte. Ne üzücü bir durum. İnşallah düzelir.Ben o VDSL'e de razıyım bu arada. Aynı zayıflamayı zaten ADSL'de alıyorum. Buyrun ekran alıntısı.Eki Görüntüle 797726