Hocam benim router'imde kablolu kablosuz pek farketmiyor inanın bana. 2.4 Ghz'de bile rahatlıkla 90 Mbps alıyorum. Pinglerde aynı 5 Ghz ile 2.4. O yüzden içiniz rahat olsun
Şunu söyleyebilirim ki ping konusunda oldukça sınıfta kaldı hatta ****namesini bile vermek isterim. Türk Telekom'da daha iyi ping süreleri alıyorum çünkü ayrıca internet fazla dalgalanıyor.
Şimdi farketiğim bir olay daha var. Valve serverine aynı yoldan gitmiyoruz hocam biz sizinle. Ben 41ms ile gidiyorum siz daha yüksek bir rakam ile gidiyorsunuz.
Şunu söyleyebilirim ki ping konusunda oldukça sınıfta kaldı hatta ****namesini bile vermek isterim. Türk Telekom'da daha iyi ping süreleri alıyorum çünkü ayrıca internet fazla dalgalanıyor.
Hocam aslında bence Türk Telekomla nerdeyse aynı değerleri almıyor mu ben mi yanlış görüyorum?
Bir tek Valve biraz fazla. O konuda hocam haklı ama diğerleri daha iyi yada aynı bence.
Hocam aslında bence Türk Telekomla nerdeyse aynı değerleri almıyor mu ben mi yanlış görüyorum?
Bir tek Valve biraz fazla. O konuda hocam haklı ama diğerleri daha iyi yada aynı bence.
Statik IP alayım dedim internet kesildi. @Ulunay Kapasitemi TT beliriyormuş ve 100 mbps olarak güncelleme yapamıyorlarmış. Ay sonu Millenicom ya da başka servis sağlayıcısına geçeceğim, bu böyle olmaz.
Statik IP alayım dedim internet kesildi. @Ulunay Kapasitemi TT beliriyormuş ve 100 mbps olarak güncelleme yapamıyorlarmış. Ay sonu Millenicom ya da başka servis sağlayıcısına geçeceğim, bu böyle olmaz.
Statik IP alayım dedim internet kesildi.
@Ulunay Kapasitemi TT beliriyormuş ve 100 mbps olarak güncelleme yapamıyorlarmış. Ay sonu Millenicom ya da başka servis sağlayıcısına geçeceğim, bu böyle olmaz.
Ben de aynı problemi yaşıyordum, 100 mpbs tanımlandığında dslam kilidine takılıp max 88 alabiliyordum. 97.7 ye sabitlediler takılmadan kullanabiliyorum.