Comnet internet başvuru sürecim

Kablolu imkanım yok değerli hocam.
Hocam benim router'imde kablolu kablosuz pek farketmiyor inanın bana. 2.4 Ghz'de bile rahatlıkla 90 Mbps alıyorum. Pinglerde aynı 5 Ghz ile 2.4. O yüzden içiniz rahat olsun
Evet değerli hocam üzücü ama bende bugünlerde böyle. İlk aldığımda baya stabildi download. İlerleyen zamanda ben de 30 Mbps'ye kadar düştüm.
Bu arada hocam sadece Valve'de pinginiz yükselmiş sanırım. Aslında hemen hemen aynı gibi gözüküyor.

Şimdi farketiğim bir olay daha var. Valve serverine aynı yoldan gitmiyoruz hocam biz sizinle. Ben 41ms ile gidiyorum siz daha yüksek bir rakam ile gidiyorsunuz.

Şunu söyleyebilirim ki ping konusunda oldukça sınıfta kaldı hatta ****namesini bile vermek isterim. Türk Telekom'da daha iyi ping süreleri alıyorum çünkü ayrıca internet fazla dalgalanıyor.
TurkNet'ten beteri varmış

Veri merkezi olmak ile ISS olmak arasında dünyalar var. Bir veri merkezi, bu maddiyatın altından kalkamaz. Öyle kolay değil...

TurkNet'ten beteri varmış

Veri merkezi olmak ile ISS olmak arasında dünyalar var. Bir veri merkezi, bu maddiyatın altından kalkamaz. Öyle kolay değil...
Hocam aslında bence Türk Telekomla nerdeyse aynı değerleri almıyor mu ben mi yanlış görüyorum?
Bir tek Valve biraz fazla. O konuda hocam haklı ama diğerleri daha iyi yada aynı bence.
Hocam aslında bence Türk Telekomla nerdeyse aynı değerleri almıyor mu ben mi yanlış görüyorum?
Bir tek Valve biraz fazla. O konuda hocam haklı ama diğerleri daha iyi yada aynı bence.
Download açısından evet. Download'ından bende memnun değilim.

Statik IP alayım dedim internet kesildi.
@Ulunay Kapasitemi TT beliriyormuş ve 100 mbps olarak güncelleme yapamıyorlarmış. Ay sonu Millenicom ya da başka servis sağlayıcısına geçeceğim, bu böyle olmaz.

@Ulunay Kapasitemi TT beliriyormuş ve 100 mbps olarak güncelleme yapamıyorlarmış. Ay sonu Millenicom ya da başka servis sağlayıcısına geçeceğim, bu böyle olmaz.
Tam olarak 100 mbps değil de 96-97 ye sabitlemelerini isteyin.
Tam 100 mbps tanımladıklarında dslam kilidine takılıyor hız otomatik düşüyor.

Aynı sorun her firmada var. Statik IP aldığın zaman uğraştırıyorlar.

Bu dedikleri hız dalgalanmasını açıklamaz. Bariz şekilde belirli noktalarda darboğaz var...

Bazı hoplar saçma sapan değerler veriyor ve hızda dalgalanma var. TT bundan daha iyi hizmet veriyor.

Umarım kendilerini geliştirirler, bu şekilde şahsen tercih etmem.
Tam olarak 100 mbps değil de 96-97 ye sabitlemelerini isteyin.
Tam 100 mbps tanımladıklarında dslam kilidine takılıyor hız otomatik düşüyor.
O olay öyle değil. DSLAM kilidinine takılan hat 88 Mbps'yi geçmez. 96 sabitlenen hat zaten mükemmeldir.
O olay öyle değil.
Jahrein gibi oldu Kappa...

O olay öyle değil. DSLAM kilidinine takılan hat 88 Mbps'yi geçmez. 96 sabitlenen hat zaten mükemmeldir.
Ben de aynı problemi yaşıyordum, 100 mpbs tanımlandığında dslam kilidine takılıp max 88 alabiliyordum. 97.7 ye sabitlediler takılmadan kullanabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…