Kaç yıllık aboneliğiniz var hocam Türk Telekom'da? Bana 130 TL'ye veriyorlar 100/8 ama ben Türknet deneyeceğim 1 yıl.
4 Yıllık olduğu halde hala geçirmeye çalışıyor.
@Prism Aynen. Millenicom düşünüyorum artık.
Kaç yıllık aboneliğiniz var hocam Türk Telekom'da? Bana 130 TL'ye veriyorlar 100/8 ama ben Türknet deneyeceğim 1 yıl.
Hocam Ben 2010'dan beri Türk Telekom kullanıyorum. Hiçbir kesinti ve ping sorunu yaşamadım ama farklı bir ISS ile daha hızlı bir internet almak istiyorum. Yeni evimde gigabit internet alabiliyorum Superonline'dan. Önümüzdeki yaz taşınacağım. Comnet karşıma çıktı ama alır mıyım belirsiz.4 Yıllık olduğu halde hala geçirmeye çalışıyor.
Kötü CGN havuzu vs statik IP olmuş. Hala dalgalanma devam ediyor mu?
Kötü CGN havuzu vs statik IP olmuş. Hala dalgalanma devam ediyor mu?
Ben geçmeyi düşünüyordum. Bu bahsettiklerinizden sonra geçmemeli miyim?Arkadaşlar garip olay var toplanın ama kimseye söylemeyin. Statik IP alınca hizmet sürem 2 katı oldu sanırım yanlışlıkla 1 ay süre ekledi sistem, sadece statik IP hizmetinin ücreti çekildi bu arada. Aman kimse duymasın 2 ay sonra kaçıyorum Millenicom'a.
@Tortue 2 ay bedava mı?
Bu bahsettiklerinizden sonra geçmemeli miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.