Comnet internet başvuru sürecim

VDSL iç tesisatta hiçbir problem olmamasına rağmen adamlar hizmet sunamadı. Konuda her şey yer alıyor. Aynı port üzerinden TurkNet firması 93 Mbps download hızı sunuyor. Comnet firmasında ise hatta 79 kilitli şekilde ve 7/24 boyunca yaptığım testlerde internet hızımın 10-40 Mbps değerlere düştüğünü görüyordum. Burada sorun tamamen sağlayıcıda.

Kanıtlı bir şekilde ne atıyorsun? Memnun kalacağınız sağlayıcıya geçin cevabını veren bir firmadan bahsediyoruz.
Senin sorununa bir şey diyemem genel olarak konuştum oluyor böyle şansızlıklar. Genel bir sorun olsa herkes şikayet ederdi zaten.
Belki portunda sorun vardı 0 abonelik açınca düzeldi böyle bir durumda olabilir

Çok fazla detayına giremeyeceğim. Hizmetten oldukça memnunum. TT'de kullandığım gibi sağlıklı ping alabiliyorum. Akşam oluşan hız düşme sorunu mevcut sadece o da gayet normal.

@erengore
Eki Görüntüle 939114
Eki Görüntüle 939124

Şu anda bu şekilde hız alıyorum, evde bağlı cihazlar da mevcut.

Eki Görüntüle 939118

Yardımcı olamadılar, bu işin acemileri idi kendileri. O çalışan 2 eliyle bir **** doğrultamadı ve aboneliği iptal etti.
İyiymiş özellikle 1.1.1.1 pingini beğendim. Valve konumunuza göre bir tık daha düşük olabilir sanırsam ama aynı pingi alıyoruz Valve'de.

İyiymiş özellikle 1.1.1.1 pingini beğendim. Valve konumunuza göre bir tık daha düşük olabilir sanırsam ama aynı pingi alıyoruz Valve'de.

Türk Telekom ile neredeyse aynı değerleri alıyorum. En azından kendi çıkışlarını kullanıyor. Yurt dışı çıkışı çok iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı