vie.valve.net
1.1.1.1
Merak ediyorum.
1.1.1.1
Merak ediyorum.
Sayın hocam hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Değerli hocam bir hatırlatma yapmama izin veriniz. Değerli hocam şu an benim Comnet'de Yurtiçi'ne yakın noktalarda pingim arttı. Bağlantımı yurt dışına çıkarıp tekrar yurtiçine aktarıyorlar. Yüksek ihtimalle bir çalışma gibi birşey var. Pingleriniz (özellikle Lol TR'den bahsediyorum) biraz fazla olabilir. Ben 9ms ile bağlanırken 38'e çıktı. Yakında düzelir umarım. Avrupa taraflarında hiçbir sorunum yok. Sadece Yurtiçinde biraz sorun var şimdilik. Biraz da Valve'ye bağlanırken arttı. 50ms iken 57'ye fırladı. Eğer ki sizde benimki gibi bir durumla karşı karşıya kalırsanız endişelenmeyin diye söylüyorum. İsterseniz Comnet'den bu konuyla ilgili bilgi de alabilirsiniz. Ben ayrıyeten aramadım ama belki konuşursanız size daha ayrıntılı bir bilgi verebilirler bu konuda.Az önce başvuru yaptım, Türk Telekom'un taahhütünün bitmesini beklemek istemiyorum artık yeter bu kadar rezillik. Modem için bir konu açmıştım ve Keenetic Extra DSL AC1200 tercih ettim, gayet memnunum şu anlık.
İnternet başvurumu yaptım, bekliyorum bakalım. Konuyu ara ara güncellerim. @Patrixcs @erengore @Ulunay
Eki Görüntüle 786677
Eki Görüntüle 786698
Az önce arandım ve API'dan dolayı 8 Mbps gözüktüğünü söylediler, hattıma 100 Mbps'i tanımlayacaklarını söylediler.
Mümkün. Netspeed'in mesela kendi çıkışları yok direkt TT'nin yurt dışı çıkışlarını kullanıyor. Kablonet desen opsiyonel olarak Superonline yurt dışı çıkışlarını kullanabilme imkanınız var.Böyle birşey mümkün mü?
Sağ olun hocam. Bende bir terslik var zannettim ya.Mümkün. Netspeed'in mesela kendi çıkışları yok direkt TT'nin yurt dışı çıkışlarını kullanıyor. Kablonet desen opsiyonel olarak Superonline yurt dışı çıkışlarını kullanabilme imkanınız var.
@rootz @erengoreLOL tr.leagueoflegends.com
CSGO vie.valve.net
Fortnite qosping-aws-eu-west-3.ol.epicgames.com
Benim Frankfurtta çok iyi sabit her yerde 55'e yakın alıyorum. Valve kısmını bende beğenmiyorum. Sizde de varmış jitter olayı. Youtube'a attığınız ping paketi 3.sünde 70ms ile gitmiş. Yanlız değiliz. Bende Trace atayım hemen şimdi.@rootz @erengore
Eki Görüntüle 795494
Eki Görüntüle 795496
Eki Görüntüle 795500
Şunu söyleyebilirim ki ping konusunda oldukça sınıfta kaldı hatta ****namesini bile vermek isterim. Türk Telekom'da daha iyi ping süreleri alıyorum çünkü.
Benim Frankfurtta çok iyi sabit her yerde 55'e yakın alıyorum. Valve kısmını bende beğenmiyorum. Sizde de varmış jitter olayı. Youtube'a attığınız ping paketi 3.sünde 70ms ile gitmiş. Yanlız değiliz. Bende Trace atayım hemen şimdi.
Eki Görüntüle 795520
Valve server
Kablolu imkanım yok değerli hocam.Testi kablolu yapar mısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.