Comnet iptal sürecinde ne yapılmalı?

Egea1.4

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
Bildiğiniz üzere Comnet lisansı iptal oldu. İçeride 310 günüm vardı. 2 ay olmuştu kullanalı. İptal ettirmek parayı almak mı, yoksa TurkNet'e geçip 2 ay ücretsiz kullanmak mı mantıklı? Sonrasında bir şart sunuyor mu bilmiyorum. İptal ettirdiğimde 2700 civarı bir paranın iade olmasını bekliyorum. Bir de portumu kaybediyormuşum yeniden internet bağlatma süreci uzun oluyormuş. Bu doğru mu? İptal durumunda sadece modem mi yoksa modemin yanında ufak kutu gibi bir cihaz var onu da teslim ediyor muyuz? Bunları cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Bildiğiniz üzere Comnet lisansı iptal oldu. İçeride 310 günüm vardı. 2 ay olmuştu kullanalı. İptal ettirmek parayı almak mı, yoksa TurkNet'e geçip 2 ay ücretsiz kullanmak mı mantıklı? Sonrasında bir şart sunuyor mu bilmiyorum. İptal ettirdiğimde 2700 civarı bir paranın iade olmasını bekliyorum. Bir de portumu kaybediyormuşum yeniden internet bağlatma süreci uzun oluyormuş. Bu doğru mu? İptal durumunda sadece modem mi yoksa modemin yanında ufak kutu gibi bir cihaz var onu da teslim ediyor muyuz? Bunları cevaplarsanız sevinirim.

TurkNet kampanyasından faydalanabilirsiniz hem taahhüt olmadığından sizin için iptal edilebilir bir deneme süreci olur.

Geçiş yapsanız bile kalan günlerin iadesini yapacak Comnet o yüzden ya TurkNet'e ya da Millenicom'a geçmenizi tavsiye ederim Millenicom'da ilk 2 ay %50 indirim veriyor ayrıca daha ucuz.

Emin misiniz? Öyle bir ibare duyurulmadı sitede.
1733944245740.png

Açıklamanın bu kısmına bakınca geçişte yapsak, iptal de etsek ücret yatacak olarak görünüyor fakat milyonlarca lira borcu olan bir firma nasıl ücretleri geri yatıracak orası bir muamma.

Eki Görüntüle 2372236
Açıklamanın bu kısmına bakınca geçişte yapsak, iptal de etsek ücret yatacak olarak görünüyor fakat milyonlarca lira borcu olan bir firma nasıl ücretleri geri yatıracak orası bir muamma.
Ben sizin anladığınızı anlamadım neden diye soracak olursanız sanki burda firma geçiş yapanların para iade kısmından kurtulma gibi bir düşüncesi var gibi duruyor.

Ben sizin anladığınızı anlamadım neden diye soracak olursanız sanki burda firma geçiş yapanların para iade kısmından kurtulma gibi bir düşüncesi var gibi duruyor.
Tabiki her şey mümkün. Lakin ben öyle olsaydı ayrı paragraflar halinde yazacaklarını düşünmüyorum. Anlatım tarzına bakınca ben böyle anladım he sizin dediğiniz gibi çıkar da belki de geçiş yapanların ücretlerini yatırmazlarsa bir şey de diyemem. Sonuçta 2 haftadır internetsiz kaldık. Bir tane insan görüp açıklama yapmadı. Üstüne battı falan. Ben şu anda başka bir firmaya geçiş talebi vermedim. Gigabit hizmet alabileceğim firma arıyorum ama onda da hiçbiri içime sinmedi. Kablonet bağlatayım dedim 1Gbps down 20 Mbps uploadı gördüm vazgeçtim. 20 upload insan aklına hakarettir. Telekomun verdiği 50 bile yetersizken elemanlar 20 veriyor. Sanırım TT 500 Mbps bağlatacağım halen düşünme aşamasındayım.

Comnet'i iptal ettirdikten sonra Turknet için kuruluma geldiklerinde bağlı olan Gpon dursun dediler. Şimdi Comnet'e sadece modemi gönderdiğimde sorun çıkar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı