Arkadaşlar selam öncelikle upload önemli olduğu için düşünüyorum. bu ISS'yi Comnet Pro 200Mbps paket ismi sıkıntı çıkarırlar mı bana ön ödemeli olduğundan çekiniyorum biraz.
Her bölgede farklı kalitede hizmet alınıyor. Bölgenizde sorun yoksa sorunsuz kullanma ihtimaliniz yüksek. Ben Comnet kullanıyorum ve bölgemde son 1 aydır akşamları sorun olmakta. Denemek isterseniz toplu alım yapmayın sadece deneyeceğiniz kadar süreyi alın. Aksi takdirde firma ile ters düştüğünüzde aboneliğinizi kafalarına göre tek taraflı fesih edip kalan süreye ödediğiniz paranın üzerine çöküyorlar. Sonra THH ile uğraşıyorsunuz bilginiz olsun.
Çok güvensiz. Sayısız şikayetleri var. Şikayet ediyorum dediğinde bile tehdit ettiğiniz için hesabınız kapatılmıştır diye mail gelip internetinin şak diye kesilmesi muhtemel. Ben olsam dünya üzerindeki tek sağlayıcı onlar kalsa anca o şekilde bağlatırdım.
Buradan bakabilirsiniz. Diğer şikayetleri de kontrol edin okudukça sinir olacaksınız. Hatta bir ara aramak bile istedim. Gerçekten ben okurken böyle rezil firmaların nasıl hala ayakta kaldığına şaşırıyorum.
Buradan bakabilirsiniz. Diğer şikayetleri de kontrol edin okudukça sinir olacaksınız. Hatta bir ara aramak bile istedim. Gerçekten ben okurken böyle rezil firmaların nasıl hala ayakta kaldığına şaşırıyorum.
Sadece şikayetvar değil. Ekşi vs. her yerde şikayet var ve hani internet hızı sorunu değil bunlar. Şikayetler internet hızından dolayı, saygısızlıktan dolayı açılıyor ve cevapları da görüyorsun. Şikayet olması gayet normal ama böyle şikayetler olması hiç normal değil.