MrMancini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.266 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Gelsenkirchen 20 Ocak 2023 #21 Orion Nebula dedi: "Haziran 2023'e kadar TürkNet fiyat artışı yapmayacak mevcut abonelere" söylentisi dolaşıyor şu an, şu söylenti yanlış çıkarsa o zaman isterim kod. Genişletmek için tıkla... Tabii, karar verdiğinizde etiketlerseniz geri dönüş yaparım. İyi akşamlar.
Orion Nebula dedi: "Haziran 2023'e kadar TürkNet fiyat artışı yapmayacak mevcut abonelere" söylentisi dolaşıyor şu an, şu söylenti yanlış çıkarsa o zaman isterim kod. Genişletmek için tıkla... Tabii, karar verdiğinizde etiketlerseniz geri dönüş yaparım. İyi akşamlar.
alldreams Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 546 20 Ocak 2023 #22 Netspeed herzaman fiyat performans konusunda 1 numara (dikkat! en iyisi demiyorum fiyatına göre en iyi performans sunan firmadır gözümde)
Netspeed herzaman fiyat performans konusunda 1 numara (dikkat! en iyisi demiyorum fiyatına göre en iyi performans sunan firmadır gözümde)
X xxyusuf16 Kilopat Katılım 13 Ocak 2017 Mesajlar 19 22 Mart 2023 #23 Netspeed e geçmeyi düşünüyorum kod alabilirmiyim MrMancini dedi: Tabii, karar verdiğinizde etiketlerseniz geri dönmeye devam edin. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... ben netspeed e gecicem aylık 113 TL 100 GB kotalı kodu kullanırsam her ay 103 e düşecek değil mi
Netspeed e geçmeyi düşünüyorum kod alabilirmiyim MrMancini dedi: Tabii, karar verdiğinizde etiketlerseniz geri dönmeye devam edin. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... ben netspeed e gecicem aylık 113 TL 100 GB kotalı kodu kullanırsam her ay 103 e düşecek değil mi
MrMancini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.266 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Gelsenkirchen 22 Mart 2023 #24 xxyusuf16 dedi: Netspeed e geçmeyi düşünüyorum kod alabilirmiyim ben netspeed e gecicem aylık 113 TL 100 GB kotalı kodu kullanırsam her ay 103 e düşecek değil mi Genişletmek için tıkla... hocam size ulaşabileceğim bir yer var mı? Instagram, Twitter falan? Çünkü forumda kod vermek yasak.
xxyusuf16 dedi: Netspeed e geçmeyi düşünüyorum kod alabilirmiyim ben netspeed e gecicem aylık 113 TL 100 GB kotalı kodu kullanırsam her ay 103 e düşecek değil mi Genişletmek için tıkla... hocam size ulaşabileceğim bir yer var mı? Instagram, Twitter falan? Çünkü forumda kod vermek yasak.
X xxyusuf16 Kilopat Katılım 13 Ocak 2017 Mesajlar 19 22 Mart 2023 #25 MrMancini dedi: hocam size verim bir yer var mı? Instagram, Twitter falan? Çünkü forumda kod vermek yasak. Genişletmek için tıkla... yusufemrekh Instagram burdan atabilirsin
MrMancini dedi: hocam size verim bir yer var mı? Instagram, Twitter falan? Çünkü forumda kod vermek yasak. Genişletmek için tıkla... yusufemrekh Instagram burdan atabilirsin