Hocam Comnet'te sabit fiyat bulunmuyor muydu? Sabit 99 TL aylık fiyatı var diye biliyordum.
35 Mbps 69 TL dediniz. Peki 50/75 Mbps olan paketlerin fiyatı nedir?
Eve geldim bir baktım TT uç bırakmış. Hemen kendi kablomu söktüm önceki porta bakmadan ve uç bıraktıkları port aktif değil. Allah kahretsin böyle bir firmayı. TT KAHROLASI BİR FİRMADIR!
Ankastredeki kabloları tek tek koparıp denememek için kendimi zor tutuyorum.
Eve geldim bir baktım TT uç bırakmış. Hemen kendi kablomu söktüm önceki porta bakmadan ve uç bıraktıkları port aktif değil. Allah kahretsin böyle bir firmayı. TT KAHROLASI BİR FİRMADIR!
Ankastredeki kabloları tek tek koparıp denememek için kendimi zor tutuyorum.
Adam portu aktifleştirmeyi unutmuş dolaptan. Allah belasını versin o elemanın anca başından salarlar zaten. Local kablosunu regletten çıkartıp bağladım bana mısın demiyor. sinyal almadan, ölçüm yapmadan nasıl uç bırakıyorsun adi karaktersiz!
Elim ayağım titriyor parçalayacağım ankastre kutusunu.
Çok üzüldüm ya. Değerli hocam şans hiç bizlerden tarafa olmuyor zaten. Bende bunun farkındayım. Böyle aksaklıklar anca böyle hassas ve ne istediğini bilen kullanıcıların başına geliyor.
Çok üzüldüm ya. Değerli hocam şans hiç bizlerden tarafa olmuyor zaten. Bende bunun farkındayım. Böyle aksaklıklar anca böyle hassas ve ne istediğini bilen kullanıcıların başına geliyor.
Rezil bir firmadan rezil davranış. Rezil diye bir kelime olmasaydı ben TT'ye yine rezil derdim.
Sırf farklı bir ISS'den hizmet alıyorsun diye bunu yaptıklarına eminim.
Gerçi kendi müşterilerine verdiği (veremediği) hizmetin kalitesi de ortada
Güncelleme: vie.valve.net pingim ciddi derecede düşmüş bulunmaktadır. 41ms alıyorum an itibariyle. Çok az sayıda POP noktasından geçerek 41ms aldım. Lol pinglerini hala düzeltiyorlar sanırsam çünkü hala TürkNet çıkışından aktarılıyorum. Yakında tekrar 10ms e düşer. Zaten şu anda da 14ms alıyorum. Pingler düzeldi arkadaşlar geneli itibariyle.