Comnet nasıldır?

Eve geldim bir baktım TT uç bırakmış. Hemen kendi kablomu söktüm önceki porta bakmadan ve uç bıraktıkları port aktif değil. Allah kahretsin böyle bir firmayı. TT KAHROLASI BİR FİRMADIR!

Ankastredeki kabloları tek tek koparıp denememek için kendimi zor tutuyorum.
 
Gerçekten böyle bir şeyi yapabilmişler mi? Şaka mı bu? İyi cesaret. TT'nin zaten ne kadar kötü bir firma olduğunu çoğu kullanıcı öğrendi.
 
Gerçekten böyle bir şeyi yapabilmişler mi? Şaka mı bu? İyi cesaret. TT'nin zaten ne kadar kötü bir firma olduğunu çoğu kullanıcı öğrendi.

Adam portu aktifleştirmeyi unutmuş dolaptan. Allah belasını versin o elemanın anca başından salarlar zaten. Local kablosunu regletten çıkartıp bağladım bana mısın demiyor.
SİNYAL ALMADAN, ÖLÇÜM YAPMADAN NASIL UÇ BIRAKIYORSUN ADİ KARAKTERSİZ!
Elim ayağım titriyor parçalayacağım ankastre kutusunu.



 

Bu durumu comnete bildir yardımcı olacaklardır en azından hizmetinizi durdururlar.
 
Çok üzüldüm ya. Değerli hocam şans hiç bizlerden tarafa olmuyor zaten. Bende bunun farkındayım. Böyle aksaklıklar anca böyle hassas ve ne istediğini bilen kullanıcıların başına geliyor.
 
Çok üzüldüm ya. Değerli hocam şans hiç bizlerden tarafa olmuyor zaten. Bende bunun farkındayım. Böyle aksaklıklar anca böyle hassas ve ne istediğini bilen kullanıcıların başına geliyor.

İnanılmaz deliye döndüm o an TT'yi bile aradım yardımcı olamayacağı halde. Şimdi DSL ışığı bekliyorum mağara adamının güneşi beklediği gibi.
 
Rezil bir firmadan rezil davranış. Rezil diye bir kelime olmasaydı ben TT'ye yine rezil derdim.
Sırf farklı bir ISS'den hizmet alıyorsun diye bunu yaptıklarına eminim.
Gerçi kendi müşterilerine verdiği (veremediği) hizmetin kalitesi de ortada
 
Güncelleme: vie.valve.net pingim ciddi derecede düşmüş bulunmaktadır. 41ms alıyorum an itibariyle. Çok az sayıda POP noktasından geçerek 41ms aldım. Lol pinglerini hala düzeltiyorlar sanırsam çünkü hala TürkNet çıkışından aktarılıyorum. Yakında tekrar 10ms e düşer. Zaten şu anda da 14ms alıyorum. Pingler düzeldi arkadaşlar geneli itibariyle.

@Tortue
@Patrixcs

An itibariyle tam Peering yapıyorum Steam'e. Ama daha da geliştirilirse 32ms'e kadar çok rahat düşer.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…