Comnet nasıldır?

evet hocam İstanbul, Yenibosna yani Bahçelievler'e bağlı.

hocam dediğinizi yaptım oturma odasında telefondan wifi ye tıklayıp, kendi wifi mi seçtim aşağıdaki görseldeki gibi değerler.

Dosya Ekleri

• IMG_20210124_220310.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 56

hocam dediğinizi yaptım oturma odasında telefondan wifi ye tıklayıp, kendi wifi mi seçtim aşağıdaki görseldeki gibi değerler.
Hocam telefonunuzun Wi-Fi kartı iyi. Modem kaynaklı alamıyorsunuz hızınızı.

modemin yanına geldikten sonra bağlantı hızı 144 mbps oldu.
Hocam telefonunuzun Wi-Fi kartı iyi. Modem kaynaklı alamıyorsunuz hızınızı.
hocam ben en iyisi bitane 5ghz bir modem alayım, bir de comnet'e geçeyim sanırım bütün problemler sorunlar kökten düzelecek gibi. sizdeki 5ghz modem marka modeli nedir acaba?

modemin yanına geldikten sonra bağlantı hızı 144 mbps oldu.
Doğrudur ama internet hızınız 100 Mbps ve siz alamıyorsanız tek sebebi modeminizdir. Modemlerde verilebilecek hızı etkileyen çok sayıda değişken var. Modülasyon gibi WMM, MU-MiMO gibi. Eğer alamıyorsanız bu modeminizle alakalıdır.

Sorgulamada düşük çıkması tamamen sistemin mesafeye göre hesaplandığı için orada 65 diyorsa illa 65 alacaksınız die kural yok zaten fazlasını alabiliyorum demişsiniz.
Comnet VDSL kulanıcısı olarak comnet herhangi bir kısıtlama yapmıyor ben hat değerlerimi zorlayınca 100e kadar çıkıyor ama sorgulamada Max 65 diyordu
O yüzden taahhüt de yok comnet öneririm.

Modem olarak da keenetic extra DSL öneririm.

Comnet'in sunucuları da Yenibosna'da . Uçuşa geçersiniz heralde pingde

Açık ara en iyi interneti veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…