Comnet nasıldır?

Hiçbir firma geçişlerde ücret almaz ve haziranda tüm firmalara zam gelecek

Selam Comnet fırmasına gecıs yapmayıdusunuyorum. Fiyatlar bu sekılde.

100Mbps'lik pakete geçeceğim alt yapım en fazla 51 desteklıyor ama merak ettıgımşu halen daha 50 Mbps upload alabılıyor musunuz acaba?

2020'de açılmış konu. Şu anki fiyatlar o zamankinden daha uygun. Nasıl olabiliyor acaba?

İndirim yaptılar
Temmuz'da zam gelecek gibi ama. Bu fiyatlardan satmalarının imkanı yok çok zor
Dolara inat zam yok diyorlar. Ben geçmeyi düşünüyordum ta ki teknobilde 100 indirme 50 yükleme hizmeti 140 tl ye olduğunu öğrenene kadar. Poyraznet'te de 100 indirme 8 yükleme 85 TL. Kafam karıştı.
Düzenleme: Poyraznet kendisiyle çelişiyor yalnız. Ana sayfasındaki fiyatlar ile başvuru ekranındaki fiyatlar arasında 10 TL fark var. Arayınca telefonu açan kimse de çıkmıyor

Son düzenleme:
Hurricane Electric BGP Toolkit sitesinden o firmaların peeringlerini ve IP sayısını görebilirsin. Bir işe yaramıyorlar ucuz diye geçme.
Teknobil geçen sene vereceğiz diyordu o upload hala verecek
Böyle firmalardan hizmet almayın ucuz diye sırf ilerleyen firma değil o saydıklarınız.

Arkadaşlar ben de Comnet' e geçmeyi planlıyorum bu hafta, acaba sorun yaşayan var mı, memnun mu kullananlar ?

Arkadaşlar ben de Comnet' e geçmeyi planlıyorum bu hafta, acaba sorun yaşayan var mı, memnun mu kullananlar ?

18 aydır Comnet kullanıyorum altyapım fiber, çok memnunum.. Bağlatmak isterseniz referans kodumu paylaşabilirim 1 ay ücretsiz kullanırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…