Altyapınızı sorgulayın önce. Gidip 16 Mbps almayın boşuna, sonra öneri verebiliriz.Nisan sonunda taahhüdüm bitiyor ve Türk Telekom'dan çıkmayı planlıyorum ancak hangi paketi seçsem bilemiyorum çünkü babam sağ olsun hangisi ucuzsa ona gidiyor.
Sağ olsun çok bilmiş(!) şok marketimiz, şoknet adında internet çıkarmış, 16Mbps download veriyorlar ve 70₺ fiyatı.
Ben de araştırdım Comnet'e denk geldim. O da 70₺ ve 35Mbps. İki ISS'yi de duymadım pek, nasıldır. Önerir misiniz?
Bölgenize göre (İstanbul /Kocaeli) en düşük ping değerlerini sunmayı vaat eden ISS Comnet.Nisan sonunda taahhüdüm bitiyor ve Türk Telekom'dan çıkmayı planlıyorum ancak hangi paketi seçsem bilemiyorum çünkü babam sağ olsun hangisi ucuzsa ona gidiyor.
Sağ olsun çok bilmiş(!) şok marketimiz, şoknet adında internet çıkarmış, 16Mbps download veriyorlar ve 70₺ fiyatı.
Ben de araştırdım Comnet'e denk geldim. O da 70₺ ve 35Mbps. İki ISS'yi de duymadım pek, nasıldır. Önerir misiniz?
Atıyorum hemenBölgenize göre (İstanbul /Kocaeli) en düşük ping değerlerini sunmayı vaat eden ISS Comnet.
Alternatif olarak Netspeed'i de düşünebilirsiniz. Ben kullanıyorum 9 ay oldu yaklaşık. Tracert çıkışlarını Telekom üzerinden veriyor fena değil.
Port durumunuzu öğrenebilir miyiz?
Bölgenize göre (İstanbul /Kocaeli) en düşük ping değerlerini sunmayı vaat eden ISS Comnet.
Alternatif olarak Netspeed'i de düşünebilirsiniz. Ben kullanıyorum 9 ay oldu yaklaşık. Tracert çıkışlarını Telekom üzerinden veriyor fena değil.
Port durumunuzu öğrenebilir miyiz?
98 TL'ye 100 Mbps VDSL bakabilirsin altyapı sorgudan.
Altyapınızı sorgulayın önce. Gidip 16 Mbps almayın boşuna, sonra öneri verebiliriz.
Evet bu. Kablolarınız sağlamsa bundan daha iyi hızlar alabilirsiniz.Atıyorum hemen
Eki Görüntüle 1356158
Konu babamdan kaynaklı hocam. 70TL'ye şokneti buldu diye ona gidiyordu, ben de o tarz ne üydüğü belirsiz markadansa Comnet'e yönelmeyi tercih ettiğimden caydırmaya çalışıyorum.
80Mbps VDSL diye çıkıyoreğer sorduğunuz bu ise.