Comnet nasıldır?

Hocam ben de bu aralar iss bakıyorum comnet, netspeed ve türknet arasında kaldım. Kocaelide iyi hizmet verdiği için comnete daha yakınım. Comnet ile anlaşırsanız deneyimlerinizi aktarır mısınız?
Hocam ben de bu aralar iss bakıyorum comnet, netspeed ve türknet arasında kaldım. Kocaelide iyi hizmet verdiği için comnete daha yakınım. Comnet ile anlaşırsanız deneyimlerinizi aktarır mısınız?

Facebook ve telegram grubundaki arkadaşlarında fikirlerini alabilirsin. Tüm firmaların grupları mevcut :)

@Humbel Trakyada yaşamıyorsan comneti tavsiye etmem. Bursa pop noktasına 20 ms ile bağlayan bir firma. 2 internet kullanıyordum. Türk telekom ve comnet kullanıyordum. Şuan sadece türk telekom kullanıyorum. Comnet istanbula 20 ms alırken türk telekom ile 3 ms alıyordum. İkiside eve kadar fiber ve dağlar kadar fark var.

Geçiş yapcaksan netspeed fiyat bakımından daha mantıklı. Comnet ile aşağı yukarı aynı fiyatları.

@Humbel Trakyada yaşamıyorsan comneti tavsiye etmem. Bursa pop noktasına 20 ms ile bağlayan bir firma. 2 internet kullanıyordum. Türk telekom ve comnet kullanıyordum. Şuan sadece türk telekom kullanıyorum. Comnet istanbula 20 ms alırken türk telekom ile 3 ms alıyordum. İkiside eve kadar fiber ve dağlar kadar fark var.

Geçiş yapcaksan netspeed fiyat bakımından daha mantıklı. Comnet ile aşağı yukarı aynı fiyatları.
Dostum Alt yapı firması ile Comneti karşılaştırıyorsun farkında mısın ?
Biri TR alt yapısını yapan kişi diğeri veri merkezi işiyle birlikte iss yapan firma.
TR her bölgesinde pop noktası olan firmadan tabii ki en iyi pingi alacaksın bu yüzden adamların fiyatları pahalı. Nasıl Turkcell mobilde iyi çekiyorsa ve pahalıysa aynı şey.

Marmara bölgesi için en iyi pingi veren firma olduğunu düşünüyorum diğer bölgeler için kullanıcının isteklerine bağlı eğer illa ping istiyorsa almasın tabii ki çünkü pop noktası yok. Her şey zamanla olacak bir iş Türknette zamanla buralara geldi

Aldığın ping fazlaymış senin başka bir yerde sorun olmalı.
Mert kuşkapan'da Bursa'da oturuyor düşük ping alıyor
Neyse dediğim gibi Telekom ile hiçbir firmayı karşılaştırmamak lazım

Dosya Ekleri

• bursa.png
    bursa.png
    93,8 KB · Görüntüleme: 81
Aldığın ping fazlaymış senin başka bir yerde sorun olmalı.
Mert kuşkapan'da Bursa'da oturuyor düşük ping alıyor.
Neyse dediğim gibi Telekom ile hiçbir firmayı karşılaştırmamak lazım.
Kabloda sıkıntı vardı desek Telekom'da pingler stabildi. 4'lü ont ile kullandım ki ikisi aynı kablodan aynı cihazlara gidiyor veriler. Bu firmayı kimseye tavsiye etmem trakya bölgesi hariç.

Kabloda sıkıntı vardı desek Telekom'da pingler stabildi. 4'lü ont ile kullandım ki ikisi aynı kablodan aynı cihazlara gidiyor veriler. Bu firmayı kimseye tavsiye etmem trakya bölgesi hariç.
Dostum ben alt yapına sorun bulmuyorum ki sen Telekom firması ile sadece sunucuları İstanbul'da olan firmayı karşılaştırıyorsun.
Tabii ki en iyi pingi en iyi hizmeti Türk Telekom'da alırsın. Uygun olsa herkes Telekom kullanır :)
Bu firmalarında yani sözleşmesiz firmalarında hepsinin farklı farklı kusurları var ve bölgeden bölgeye kalite değişiyor bunun birçok sebebi var Telekom kendi müşterisi olmayı dışlıyor. Belki farklı trafik noktalarından bile yönlendiriyor olabilir.
Hayırlısı olsun senin için :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı