Comnet nasıldır?

Fiyat artışı dolayısıyla GıbırNet'den geçiş yapmıştım ve 2 haftaya yakın bir süredir Comnet kullanmaktayım. Hız konusunda bir sorunum yok fakat kesinti oluyor ara sıra. Dün 2 kere kesinti oldu mesela.

Bir diğer beğenmediğim yönü ise yukarıda hocamın da dediği gibi müşteri hizmetleri. Geçiş yaptıktan sonra destek amaçlı aradım kendilerini. Sanki çalışanı yerin 10 kat altında mahzende çalıştırıyorlar, sesleri aşırı az geliyor, anlaşılmıyor ve sabırsızlar. Bu konuda en iyisi Netspeed bana göre. Eğer müşteri hizmetleri ve arada olan kesintiler gözünüze batmayacaksa kullanılabilir.

Hatayla 1 yıllık aldım. Hız olarak her gün kanser ediyor. Nedspeed kullanıyordum. en kötü anda 75 Mbps hız alırken. Şuan 10 Mbps hıza cıkınca iyi oldu diyorum. İptal etireceğim. ama ücret iadesi yapmıyor. Tüketici haklarına başvuracğaım.

Buyurun siz 5 yıldır nedspeed'de 75 aldığım internetten hızı.

Merhaba,

Bursa, Gemlik'te ikamet etmekteyim ve yaklaşık 2 yıldır Comnet Fiber İnternet kullanıyorum. İlk başvurduğum andan itibaren, hizmet kalitesinden son derece memnun kaldım. İnternet bağlantısı kesintisiz ve hızlı; özellikle iş ve eğlence amaçlı kullanımlarda hiçbir sorun yaşamadım.

Bağlantı hızı sürekli olarak yüksek ve istikrarlı. Çevrim içi toplantılar, oyun oynama, video izleme gibi yoğun internet kullanımlarında dahi herhangi bir kopma veya yavaşlama yaşamadım. Hizmet aldığım süreçte teknik destek ekibi de oldukça yardımcı ve profesyoneldi.

Eğer siz de Comnet Fiber İnternet'e kayıt olurken CMT366BKU kodunu (Dirkt kodlu bağlantıya gitmek için tıklayın) kullanırsanız, size ücretsiz 1 ay hediye edilecektir. Bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederim!

İyi günler dilerim. 😊

Technopat Haberler

Geri
Yukarı