Comnet ne zaman kurulum yapar?

mezzi

Decapat
Daha fazla  
4 şubat pazar günü başvuru yaptım. Fakat ev internetinin taahhüdü bitmeden başvuru yaptım. Vodafone'du fakat uygulama içerisinden iptal başvurusu yaptım. Comnet'te şu an evrakları gönderim sözleşme onaylandı dedi. Vodafone şu an sıkıntı yaratır mı yoksa direkt gelip kurulum oluyor mu?

4 şubat pazar günü başvuru yaptım. Fakat ev internetinin taahhüdü bitmeden başvuru yaptım. Vodafone'du fakat uygulama içerisinden iptal başvurusu yaptım.comnet'te şu an evrakları gönderim sözleşme onaylandı dedi. Vodafone şu an sıkıntı yaratır mı yoksa direkt gelip kurulum oluyor mu?

Hocam iptal ettirmeden direkt olarak Vodafone aboneliğinizi çoğu evrakı göndermekten kurtulmak için aktarabiliyordunuz, ben öyle yaptım. Sadece başvuru formu ve kimlik fotosu yükledim o kadar. Ve böyle yapınca kurulum daha hızlı gerçekleşmişti, aynı gün içinde kurulumu yapmıştılar. Ancak sizin internetinizi 7 iş günü içerisinde onaylayacaklar. Vodafone'nin size çıkaracağı tek sıkıntı cayma bedeli varsa o artı olarak da o ayın faturası.

Hocam iptal ettirmeden direkt olarak Vodafone aboneliğinizi çoğu evrakı göndermekten kurtulmak için aktarabiliyordunuz, ben öyle yaptım. Sadece başvuru formu ve kimlik fotosu yükledim o kadar. Ve böyle yapınca kurulum daha hızlı gerçekleşmişti, aynı gün içinde kurulumu yapmıştılar. Ancak sizin internetinizi 7 iş günü içerisinde onaylayacaklar. Vodafone'nin size çıkaracağı tek sıkıntı cayma bedeli varsa o artı olarak da o ayın faturası.
Hocam iptalden vazgeçebilirim vazgeçebilirsem sizin dediklerinizi nasıl yapacağım?

Hocam elden gitmiş hizmetiniz iptal edilmiştir diyor. Evet cayma bedeli var o fazla sorun olmaz ama tam olarak iptal edildikten sonra mı gelir comnet interneti kurmaya?

Son düzenleme:
Hocam iptalden vazgeçebilirim vazgeçebilirsem sizin dediklerinizi nasıl yapacağım?

Hocam elden gitmiş hizmetiniz iptal edilmiştir diyor. Evet cayma bedeli var o fazla sorun olmaz ama tam olarak iptal edildikten sonra mı gelir Comnet interneti kurmaya?

Comnet uygulamasından destek talebi açıp sorabilirsiniz, en detaylı bilgiyi onlar verecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı