BasarJ
Centipat
Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
- HP Victus 68P42EA 5600H Nvidia RTX 3060 6GB 
 32 GB Ram
Yaklaşık 2 ay önce bir arkadaşımın tavsiye ve referans kodu ile Comnet'e geçiş yapmıştım. Gerek paket fiyatları gerek altyapımın mevcudiyeti ile bana da mantıklı gelmişti.comnet kullanıcısı olanlar bilir yaklaşık 3-4 gündür aşırı kötü bir internet var. Normal şartlarda 70-80 MB download 15-20 upload hızım olmasına rağmen bu son 3-4 gün 10 MB 0.5 upload tarzı sonuçlar ile karşılaşınca ve gerek oyunlarda ki packet loss olsun gerek internetin sık sık kesilmesi olsun bunun üzerine uygulama aracılığıyla destek kaydı oluşturdum. Ama sağ olsunlar 30 saat geçmesine rağmen herhangi bir dönüş sağlanmaması sonucu şikayervar sitesine 'Comnet destek kayıtlarına bakmıyor' adlı bir şikayet açtım. Bugün gece yaklaşık saat 2 sularında internet hizmetimi iptal etmişler ve daha sonrasında hesabımı devre dışı bırakmışlar.
Destek birimini aradığımda ise 'abonelik sözleşmesini ihlal ettiniz ondan dolayı hizmetinizin iptali gerçekleştirilmiştir' şeklinde bir dönüş aldım.
Yani saçmalığa bakar mısınız hem kullanıcına bu süre zarfında herhangi bir bilgi vermiyorsun üstüne üstelik 'şikayet' kabul etmeyip, kullanıcının hizmetini iptal etmek nasıl bir politikadır ya.

Destek birimini aradığımda ise 'abonelik sözleşmesini ihlal ettiniz ondan dolayı hizmetinizin iptali gerçekleştirilmiştir' şeklinde bir dönüş aldım.
Yani saçmalığa bakar mısınız hem kullanıcına bu süre zarfında herhangi bir bilgi vermiyorsun üstüne üstelik 'şikayet' kabul etmeyip, kullanıcının hizmetini iptal etmek nasıl bir politikadır ya.
Dosya Ekleri

Son düzenleyen: Moderatör: