Comnet'te 70 Mbps internette 9 Mbps alınabiliyor

onlywatche

Kilopat
Merhaba, birkaç gündür Comnet'te almam gereken hızın çok daha azını alıyorum. Önceden 70 mbps civarında hız alırken şimdi 8-9 mpbs hızlarını geçmiyor internet hızım. Sorun benden mi kaynaklı bilmiyorum. Aşağıya DSL bilgilerini bırakıyorum, anlayan arkadaşlar cevaplar ise sevinirim.
Not: İnternet hızı bir anda böyle oldu.

Ekran görüntüsü 2023-05-07 132107.png

Son düzenleme:
Merhaba, birkaç gündür Comnet'te almam gereken hızın çok daha azını alıyorum. Önceden 70mbit/s civarında hız alırken şimdi 8-9 mbit/s hızlarını geçmiyor internet hızım. Sorun benden mi kaynaklı bilmiyorum. Aşağıya DSL bilgilerini bırakıyorum, anlayan arkadaşlar cevaplar ise sevinirim.
Not: İnternet hızı bir anda böyle oldu.

Eki Görüntüle 1769867

Hocam 70Mbps alırken 8-9Mbit alırsınız. 1Mbit 8Mbps. Yani hatalı yazdığınızı dünüyüyorum çünkü 70Mbit uçuk 560Mbpsye denk.

VDSL kullanıyorum.

Ne dediğinizi tam anlayamadım hocam?
Açılımı Mega Bits Per Second olan bu kavram 1 saniyede aktarılan veri sayısının mega bit cinsinden ifade edilişidir. Megabit, 125 KB’a (kilobyte) denk gelmektedir. Yani 1 saniyede 125 KB veri aktarımına 1 Mbps denir.

Açılımı Mega Bits Per Second olan bu kavram 1 saniyede aktarılan veri sayısının mega bit cinsinden ifade edilişidir. Megabit, 125 KB’a (kilobyte) denk gelmektedir. Yani 1 saniyede 125 KB veri aktarımına 1 Mbps denir.
Şimdi anladım hocam. 70 mbps alıyorum normalde. fakat speedtestte 7-8 mbps'yi geçmiyor yanlış yazmışım kusura bakmayın.

Speedtest yapar mısın ?
Speedtest sonucu:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı