Comodo Firewall bildirim ayarları

aademirciogluu

Megapat
Geçtiğimiz günlerde Eset Nod32 antivirüsü yükledim. Firewall'ı olmadığı için internetten Comodo'nun Free Firewall'ını indirdim. Önce birkaç güncelleme yaptı sonra yeniden başlatma istedi . Yeniden başlattım ve oturum açma şifresini girdikten sonra simsiyah bir ekranla karşılaştım. Ayrıca altta Comodo Firewall'ın bildirimleri engellediği şeyleri açmamı istiyor musun gibisinden şeyler söylüyordu. Ne yapmalıyım?

Gençler sorunu kendi kendime çözdüm. Yapamayanlar için şu şekilde yapabilirler. Comodo'nun izin vermek için bildirim yolladığı işlemlerden birine yıklıyoruz. Karşımıza bir ekran gelecek. O ekranda tam yolu göster diyoruz. Bizden bir sürü izin bildirimi gelecek hepsine izin verin. Daha sonrasında sizi dosya konumuna atacaktır. O dosya konumunda iken hızlı erişimden bilgisayarımı bulun. Sağ tıklayıp özelliklere girin ve ordan denetim masasına tıklayın. Her işlemde izin isteyecektir. İzin verin hepsine. Denetim masasından program kaldır seçeneği ile comodoyu kaldırın...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı