Comodo IS nasıldır?

Harvey Specter

Hectopat
Aslında Kaspersky Cloud Free kuracaktım ama onda kendine özel güvenlik duvarı olmadığı için vazgeçtim. Comodo IS kurdum ve bir konuda önerilen ayarları yaptım. Malwarebytes ile kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Güvenlik ve gizlilik açısından.

Aslında Kaspersky Cloud Free kuracaktım ama onda kendine özel güvenlik duvarı olmadığı için vazgeçtim. Comodo ıs kurdum ve bir konuda önerilen ayarları yaptım. Malwarebytes ile kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Güvenlik ve gizlilik açısından.

Comodo iyidir ama nedense ben bir türlü ısınamadım, Kaspersky Security Cloud Free bence daha iyi. Güvenlik duvarı olarak Windows'un güvenlik duvarını kullanabilirsiniz.

Ben eskiden kullanıyordum. Google'ı bilinmeyen uygulama diye engellemişti. Ayrıca Comodo Firewall ile beraber kullanabilirsiniz Kaspersky'ı.

Comodo ayarları doğru yapıldığı zaman çok iyidir. Doğru yapılandırılmaz ise herşeye uyarı verebilirim. Laptop'umda kullanıyorum, memnunum.
Yapılandırma ayarları için forumda bir konu mevcut idi. Ben de oradan yapmıştım ayarları.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı