Noodleyiyenkel
Centipat
Daha fazla
Avastı'n veritabanı daha iyi diyorsun da Avast daha iyi mi oluyor virüs bulma da ve korumada.Avast'ın sadece geçmişte yaptıkları güvenlik ihlali yüzünden önerilmiyor. Çok fazla yükseltme istemese aslında güzel bir antivirüs. Arayüz konusunda çok iyi ve basit.
V3 ınternet Security neden birinci sırada anlamış değilim.
Yükseltme istemesini ayarlardan kapatamıyor muyuz Avast'da.Avast'ın sadece geçmişte yaptıkları güvenlik ihlali yüzünden önerilmiyor. Çok fazla yükseltme istemese aslında güzel bir antivirüs. Arayüz konusunda çok iyi ve basit.
Avastı'n veri tabanı daha iyi diyorsun da Avast daha iyi mi oluyor virüs bulma ve koruma.
Yükseltme istemesini ayarlardan kapatamıyor muyuz Avast'da.
Eskiden Avast da iyiydi az kaynak kullanırdı. Şimdi güncellemeyle çok kaynak kullanıyor. Avast daha iyi gibi geldi.Comodo'da yanlış hatırlamıyorsam tüm özellikler ücretsizdi. Böyle olunca koruma artmış oluyor, Avast sadece temel koruma sağlıyor Comodo'nun bulamadıklarını Avast bulabilir, veri tabanı daha geniş olduğu için. Sen az kaynak kullanan antivirüs istiyorsan Comodo kullanabilirsin. Avast bazen çok yükseltme istiyor, aniden Avast secure browser bile yükleyebilir.
Bana sorarsanız BitDefender Total Security kullanmanız daha iyi olur, bende kaynak kullanımı bu şekilde:
Eki Görüntüle 1403125
(Sonlandı) [Ücretsiz] Bitdefender Total Security 5 Cihaz - 6 aylık lisans kampanyası
https://www.bitdefender.de/media/html/consumer/new/get-your-180-day-trial-opt/index.html 14 Şubat 2022: Kampanya hala devam etmektedir.www.technopat.net
Eskiden Avast da iyiydi az kaynak kullanırdı. Şimdi güncellemeyle çok kaynak kullanıyor. Avast daha iyi gibi geldi.
Avast neden öyle oldu. Eskiden virüs bulunca yükseltme istemezdi. Hiç kullanasım kalmadı.Hayır. Tarama yaptığın zaman yükseltmeni istiyor, virüs bulunca gene yükseltme istiyor.
Eki Görüntüle 1403126
Toplasanız 600 MB var yok, ben anormal olduğunu sanmıyorum; neticede NT kernelinde çalışıyor, Linux olsa neyse de.Çok fazla RAM kullanıyor, Windows Defender bile daha az kaynak kullanıyor. Antivirüs için o kadar kaynak kullanımı gereksiz bence.
Kurabilirsin. Her tehdit bulduğu zaman Premium'a yükselt seçeneğini görmek istiyorsanız, sıkıntı olmaz.
Eki Görüntüle 1403128