Comodo nasıldır?

Hocam ben crack gibi uygulamalara tövbe ettim indirmem. Şaka bir yana gerçekten, crack indirmiyorum. Sitelerden bulaşabilecek veya başka herhangi birşeyden bulaşabilecek virüsleri korur değil mi?

Hocam ben crack gibi uygulamalara tövbe ettim indirmem. Şaka bir yana gerçekten, crack indirmiyorum. Sitelerden bulaşabilecek veya başka herhangi bir şeyden bulaşabilecek virüsleri korur değil mi?
Evet. Genel olarak iyi bir koruma sağlar. Aşağıdaki rehbere bakabilirsiniz Kaspersky Free için.

Hocam ben crack gibi uygulamalara tövbe ettim indirmem. Şaka bir yana gerçekten, crack indirmiyorum. Sitelerden bulaşabilecek veya başka herhangi birşeyden bulaşabilecek virüsleri korur değil mi?
Hocam tabii ki Comodo korur ama Kaspersky sizin için daha güvenli gibi. Crack kullanmıyorsanız zaten Kaspersky Free'de Web koruması da mevcut.

Hocam tabii ki Comodo korur ama Kaspersky sizin için daha güvenli gibi. Crack kullanmıyorsanız zaten Kaspersky Free'de web koruması da mevcut.
Hocam konu sahibi zaten ikisini de kullanacak. Koruma için Kaspersky, Firewall için ise Comodo kullanacak.

Teşekkür ederim. Yanına ek bir program indireyimmi malwarebytes gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…