Comodo sanal masaüstü

vayvan

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Comodo İnternet Security kurdum. Bu programda Sanal Masaüstü uygulaması var. Bir program yükledim program sanal masaüstün'de Program Files'de görünürken normal masaüstünde görünmüyor. Programı kapatıyorum ama bu program otomatik silinmiyor. Bunun ayarını nasıl yaparım? Bu özellik ne kadar güvenli? Sizce SandBox mı Comodo Sanal Masaüstü mü?

Mesela bir video düzenleme programı kurduk iş yaptık. Bu video'yu ana bilgisayara nasıl kaydedeceğiz?

%100 Güvenlik sağlanılır denilemez. Ancak güvenliği düşünenler için yararlı işlevlerdir. Ancak benzeri işlevlere güvenip virüsleri çalıştırmak veya her işlevini orada yapmakta abartıya kaçacaktır. Önemli bazı işlemleri orada yapabilirsiniz normal işlevleri pc'de yapmak daha iyi olacaktır. Zaten sağlam AV kullanırsanız bu tür uygulamalara da ihtiyaç kalmayacaktır.

%100 Güvenlik sağlanılır denilemez. Ancak güvenliği düşünenler için yararlı işlevlerdir. Ancak benzeri işlevlere güvenip virüsleri çalıştırmak veya her işlevini orada yapmakta abartıya kaçacaktır. Önemli bazı işlemleri orada yapabilirsiniz normal işlevleri pc'de yapmak daha iyi olacaktır. Zaten sağlam AV kullanırsanız bu tür uygulamalara da ihtiyaç kalmayacaktır.
Ben güvenlikten daha çok, tek iş için kurduğum ya da denemek için kurduğum programları bunun üzerinden çalıştırıp, işim bitince PC'de artık bırakmadan silmesi için kullanmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı