Company of Heroes 2 hala oynanır mı?

Rams'Ey

Megapat
Daha fazla  
Company of Heroes 3 çıktı biliyorum ancak o oyun 799TL'ye çıkış yaptığı için almayı düşünmüyorum. Ayrıca 2. oyunun üzerine çok fazla şey koyulmadığını söyleyenler var. Başlıkta yazdığı gibi sizce Company of Heroes 2 hala canlı bir multiplayer ortamına sahip mi?
2023 yılında 10 yıllık oyun olmasına rağmen keyif verir mi?
Eğer hala oynanır diyorsanız son güncellemelerden sonra neler oldu? Oyun hakkında bilgim olmadığı için sizce hangi DLC'ler şu anda alınmalı?
Oynayan ya da bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Company of Heroes 3 çıktı biliyorum ancak o oyun 799TL'ye çıkış yaptığı için almayı düşünmüyorum. Ayrıca 2. oyunun üzerine çok fazla şey koyulmadığını söyleyenler var. Başlıkta yazdığı gibi sizce Company of Heroes 2 hala canlı bir multiplayer ortamına sahip mi?
2023 yılında 10 yıllık oyun olmasına rağmen keyif verir mi?
Eğer hala oynanır diyorsanız son güncellemelerden sonra neler oldu? Oyun hakkında bilgim olmadığı için sizce hangi DLC'ler şu anda alınmalı?
Oynayan ya da bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
300-500 TL arası CoH3 Ryzen işlemci keyleri satan kişiler var isterseniz bakabilirsiniz.

300-500 TL arası coh3 Ryzen işlemci keyleri satan kişiler var isterseniz bakabilirsiniz.

Ryzen işlemci keylerini tam olarak bilmiyorum 300TL'ye güvenilir Steam key satan varsa bakabilirim ancak Steam'de yeni çıkan 800TL'lik oyunu 300TL'ye satan olmaz diye düşünüyorum ya da satıyorsada güvenilmez.
Bu yüzden COH 2 hala iyi durumda mı bunu cevaplayan olursa sevinirim.

Ryzen işlemci keylerini tam olarak bilmiyorum 300TL'ye güvenilir Steam key satan varsa bakabilirim ancak Steam'de yeni çıkan 800TL'lik oyunu 300TL'ye satan olmaz diye düşünüyorum ya da satıyorsada güvenilmez.
Bu yüzden COH 2 hala iyi durumda mı bunu cevaplayan olursa sevinirim.
Ryzen 5 5600 satın alımlarında CoH3 keyleri hediye olarak geliyor kampanya dahilinde.
CoH2'den bir haberim yok ama uygun fiyata CoH3 bulabilirsiniz şu an.

Coh 2 de yüzlerce saatim var 2 gündür de Coh3 oynuyorum. İnan bana Coh3 oynamasan hiçbir şey kaybetmezsin. Oyunda o savaş atmosferi ve ciddiyeti göremedim. Online için Coh3 oynaman mecburi gibi bir şey çünkü COH2 Serverler ölü. Tek başına modlayıp hard botlarla sabah akşam kapışırım diyorsan COH2.

Coh 2 de yüzlerce saatim var 2 gündür de coh3 oynuyorum. İnan bana coh3 oynamasan hiçbir şey kaybetmezsin. Oyunda o savaş atmosferi ve ciddiyeti göremedim. Online için coh3 oynaman mecburi gibi bir şey çünkü COH2 serverler ölü. Tek başına modlayıp hard botlarla sabah akşam kapışırım diyorsan coh2.

Hocam coh 3 şu an 3 gün ücretsiz olmuş ilk kez oynayıp denedim almaya değer mi bilemedim siz oynuyor musunuz aktif olarak? Oyunu düzeltirler mi ileride? Paket indirimiyle 20 dolara geliyor bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı