Çözüldü Company of Heroes 2 the relic servers are currently unavailable" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
"Unable to connet relic servers. Automatch will be unavailable and no XP will be granted" yazıyor. Ok seçeneği var sadece Ok'a tıklıyorum. "the relic servers are currently unavailable. Please try again later (error code -4) yazıyor. Recconet ve cancel var. Recconet dediğim zaman ilk verdiği hatayı yani "unable to connet relic servers. Automatch will be unavailable and no XP will be granted" yazıyor.
VPN açınca sorun düzeldi. Fakat internet hızım düşük olduğu için VPN kullanmak istemiyorum. Başka bir çözümü yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Birde bir soru:
192.168.1.1 sağlayıcı sitesinden port açmanın zararı olur mu?
bendede oluyo çözen varsa yazsın lütfen
Sorunu buldum galiba. İnternet saglayiciniz ile görüşün. Güvenli İnternet açık ise kapattırın.
Güvenli İnternet modu birçok zararsız şeyi (Bazi oyun serverları, UPlay, Geforce Now) engelliyor
"Unable to connet relic servers. Automatch will be unavailable and no XP will be granted" yazıyor. Ok seçeneği var sadece Ok'a tıklıyorum. "the relic servers are currently unavailable. Please try again later (error code -4) yazıyor. Recconet ve cancel var. Recconet dediğim zaman ilk verdiği hatayı yani "unable to connet relic servers. Automatch will be unavailable and no XP will be granted" yazıyor.
VPN açınca sorun düzeldi. Fakat internet hızım düşük olduğu için VPN kullanmak istemiyorum. Başka bir çözümü yok mu?

Birde bir soru:
Sorunu buldum galiba. İnternet saglayiciniz ile görüşün. Güvenli İnternet açık ise kapattırın.
Güvenli İnternet modu birçok zararsız şeyi (Bazi oyun serverları, UPlay, Geforce Now) engelliyor

Çözüm
Bir de bir soru:

Abi Allah senden razı olsun TTNET kullanıyordum müşteri hizmetlerini aradım tamamen kapattırdım, iCryped gibi uygulamalarım da artık açılmaya başladı.
Birde bir soru:

kardeşim sayende Allah senden razı olsun 23 haftadır coh2 ye giremiyordum. sorunu çözdüm türk telekom müşteri hizmetlerini direk arayıp güvenli interneti kapattırın. icrypex gibi uygulamaları bile açabiliyorum artık!

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı