Dying Light: The Beast alınır mı?

• Konuyu başlatan mooncw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 215

mooncw

Decapat
Daha fazla  
Oyun çıktı çıkalı (tam 3 ay) ilk kez indirime girdi, Steam'de %20 Epic Games'te %25 sizce alınır mı? Yoksa kış indiriminde falan bir daha indirime girer mi? Bir 3-4 ay daha beklemek istemiyorum.

Dosya Ekleri

• 1763496707054.png
    1763496707054.png
    49,6 KB · Görüntüleme: 24
  • 1763496711603.png
    1763496711603.png
    73,9 KB · Görüntüleme: 24
DL 2 için DLC olacak içeriği ayrı bir oyun olarak çıkardılar. Ancak 30 saate varan, eğlenceli bir deneyim sunuyor. Seriyi merak ettiğin için almak istiyorsan Dltb'den önce ilk oyundan başlamanı tavsiye ederim.

1 ve 2'yi bitirdim bununda güzel olduğunu duydum o yüzden alacaktım.

2'yi oynadıysan hiç gerek yok para israfı.

Oynadım ama 2 değil de 1'in devamıymış sanki biraz da pahalı emin olamıyorum.

1 ve 2'yi bitirdim bununda güzel olduğunu duydum o yüzden alacaktım.
Ben DLTB'nin hikayesinin çok kısa ve sıkış tepiş olduğunu düşünüyorum. Duyurulduktan 1 sene sonra değil de 2 sene sonra çıkarmış olsalardı muhtemelen çok daha derin bir hikayesi ve içeriği olurdu. (2026'ya geleceği için risk almak istememiş olabilirler.) Ancak Techland'de kültür oldu bu, oyun çıktıktan sonra zamanla içerik yığıyorlar oyuna. DLTB'nin de üvey evlat muamelesi göreceğini sanmıyorum. Alayım, bir süre vakit geçireyim, sıkılınca salayım, seneler sonra dönüp bakayım ne hale gelmiş diye alırsan bence eğlenirsin. Diğer türlü, 30 saat kadar oynadıktan sonra oyunu silerim, biter dersen bence almana değmez. Tercih senin. Ben DL 2'yi Ultimate paket olarak almasaydım muhtemelen DLTB'ye para vermezdim.

2025 itibariyle oyunun Steam üzerindeki yorumları ağırlıklı olarak olumludur.
Oyun çıktı çıkalı (tam 3 ay) ilk kez indirime girdi, Steam'de %20 Epic Games'te %25 sizce alınır mı? Yoksa kış indiriminde falan bir daha indirime girer mi? Bir 3-4 ay daha beklemek istemiyorum.

Kanka oynayanların çoğunluğu beğenmedim diyor sen bilirsin yine de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunları hemen almak yerine her zaman beklemek lazım aslında. Yani oyunları bende seviyorum da çok cep yakıyorlar. Küresel fiyatlandırma çıksa dahi. Dying Light 2 mesela ilk aylarda direkt %50 indirime girmişti. Steam'in mevsimsel indirimi başlayacak hatta aralarındaki en iyisi: Kış İndirimleri. Orada mesela %50 indirime girebilir bunun için 2 nedenimi de yazdım.

Birde bir ara cidden DLC gibi olacak demişlerdi hatta oyundaki assest'ler Dying Light 2'ye çok benziyor ki ben o zamanlar Dying Light 2 oynuyordum bitmesine az kalmıştı. Bunu içerik üreticilerinden de duymuştum.

Tabii 2. oyunu oynadın diye "alma" demek saçma olur. Seriyi seviyorsan alınır da en başta yazdığım gibi büyük indirimin gelmesi 2 ay bile sürmez gibime geliyor.

Vallahi bende almayı düşünüyorum ama acaba yakında daha çok düşer mi bilemedim Epic bir de yüzde 20'sini geri verdiği için alasım geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı