mooncw
Decapat
Daha fazla
DL 2 için DLC olacak içeriği ayrı bir oyun olarak çıkardılar. Ancak 30 saate varan, eğlenceli bir deneyim sunuyor. Seriyi merak ettiğin için almak istiyorsan Dltb'den önce ilk oyundan başlamanı tavsiye ederim.
2'yi oynadıysan hiç gerek yok para israfı.
Ben DLTB'nin hikayesinin çok kısa ve sıkış tepiş olduğunu düşünüyorum. Duyurulduktan 1 sene sonra değil de 2 sene sonra çıkarmış olsalardı muhtemelen çok daha derin bir hikayesi ve içeriği olurdu. (2026'ya geleceği için risk almak istememiş olabilirler.) Ancak Techland'de kültür oldu bu, oyun çıktıktan sonra zamanla içerik yığıyorlar oyuna. DLTB'nin de üvey evlat muamelesi göreceğini sanmıyorum. Alayım, bir süre vakit geçireyim, sıkılınca salayım, seneler sonra dönüp bakayım ne hale gelmiş diye alırsan bence eğlenirsin. Diğer türlü, 30 saat kadar oynadıktan sonra oyunu silerim, biter dersen bence almana değmez. Tercih senin. Ben DL 2'yi Ultimate paket olarak almasaydım muhtemelen DLTB'ye para vermezdim.1 ve 2'yi bitirdim bununda güzel olduğunu duydum o yüzden alacaktım.
Oyun çıktı çıkalı (tam 3 ay) ilk kez indirime girdi, Steam'de %20 Epic Games'te %25 sizce alınır mı? Yoksa kış indiriminde falan bir daha indirime girer mi? Bir 3-4 ay daha beklemek istemiyorum.
Bu yüzden mi Steam kullanıcı yorumları çok olumlu?Kanka oynayanların çoğunluğu beğenmedim diyor sen bilirsin yine de
Çok olumlu almış steamde. Epictede 5 üzerinde 4.7 yazıyor.Kanka oynayanların çoğunluğu beğenmedim diyorsen bilirsin yine de.
Oyun çıktı çıkalı (tam 3 ay) ilk kez indirime girdi, Steam'de %20 Epic Games'te %25 sizce alınır mı? Yoksa kış indiriminde falan bir daha indirime girer mi? Bir 3-4 ay daha beklemek istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.