Competitive proggramming için klavye önerisi

Si Duble Bemol

Hectopat
Makaleler
1
Selamün aleyküm. Competitive programming için klavye arıyorum. Sessiz olması, taşınabilir olması(numpadsiz), hafif beyaz da olsa gece görünebilirliği için arkadan ışığın gelmesi (zorunlu değil). Hissiyatı vb. gibi birkaç özellik belirledim. Aklımda Huntsman Tournament Edition var. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar 😃.

Bütçede bir sınır yok.
Eger bekleyebilirseniz Drop CTRL oneririm. Yeterli pre-order oldugu zaman klavyeyi gonderiyorlar ve istediginiz switchleri taktirabiliyorsunuz. Bekleyemem diyorsaniz Apex Pro'da iyi bir secim.

Eger bekleyebilirseniz Drop CTRL oneririm. Yeterli pre-order oldugu zaman klavyeyi gonderiyorlar ve istediginiz switchleri taktirabiliyorsunuz. Bekleyemem diyorsaniz Apex Pro'da iyi bir secim.
Peki bu "DROP" dediğiniz marka gerçekten parasına değecek bir iş çıkarıyor mu? Önüme ilk çıkan klavyeye tıkladım ve fiyat olarak 250 dolar yazıyordu. Çok ciddi bir özelliği var mı?

Peki bu "DROP" dediğiniz marka gerçekten parasına değecek bir iş çıkarıyor mu? Önüme ilk çıkan klavyeye tıkladım ve fiyat olarak 250 dolar yazıyordu. Çok ciddi bir özelliği var mı?
Hot swappable PCB, aluminyum kasa gibi ozellikleri var. Eger switchleri belirli bir zaman sonra degistirmek isterseniz kolayca switchleri sokup yeni switchleri takabilirsiniz. Gorsel acidan cok guzel klavyeler yapiyorlar, saglam klavyedir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı