ComputerUniverse.net üzerinden ekran kartı, fare, klavye alsam gümrükte sıkıntı çıkar mı?

qKubilayq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. ComputerUniverse sitesinden ekran kartı, fare, klavye satın alacağım. Fakat bazı sorularım var. Bu parçalar gümrükden kolay şekilde takılmadan bir sıkıntı çıkmadan sağ salim bana ulaşır mı ?
upload_2015-1-23_21-59-45.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı ve klavye gümrükte takılır. Hiç riske girmeden buradan alsan da yurt dışı ücreti + gümrük vergisi (haracı) + kargo ile hemen hemen aynı fiyata gelecek, bence değmez.

Ayrıca gümrük çalışanlarının içinden bol küfür yemeyi hakedenler çıkıyor. Benim de zamanında gümrükte sipariş verdiğim ürünü cebe atmışlardı (takılma değil, direk cukkaladılar), hukuki olarak yapılması gereken her şeyi yaptığım halde sonuç aleyhime çıktı. O günden beri yurtdışından bir ürün getirtmiyorum.

Son düzenleme:
Ekran kartı ve klavye gümrükte takılır. Hiç riske girmeden buradan alsan da yurt dışı ücreti + gümrük vergisi + kargo ile hemen hemen aynı fiyata gelecek, bence değmez.

Ayrıca gümrük çalışanlarının içinden bol küfür yemeyi hakedenler çıkıyor. Benim de zamanında gümrükte sipariş verdiğim ürünü cebe atmışlardı (takılma değil, direk cukkaladılar), hukuki olarak yapılması gereken her şeyi yaptığım halde sonuç aleyhime çıktı. O günden beri yurtdışından bir ürün getirtmiyorum.

Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı