ComputerUniverse Üzerinden Ekran Kartı Almak

MerakliMahmut

Megapat
Daha fazla  
Buy PCI Express Graphics Cards - NVIDIA GeForce® GTX 1070 online at low price - computeruniverse

Bu link üzerinden göreceğiniz üzere çok uygun fiyatlara GTX 1070 ekran kartları mevcut. Tek kafama takılan nokta bu sitede Amazon'da ki gibi gümrük vergisini önceden tahsil etmiyorlar. Yani eskisi gibi gümrükte takılırsa ne kadar perişan olurum. Bu hangisi olursa olsun en ucuzunu alın diyen tayfaya güvenerek marka göz art etmeden almayı düşünüyorum. 350€ + kargo + vergi tahmini 400-450 € arası gelir 1400-1500 civarı yapmakta. Bu fiyata 1070 "yemede yanında yat" değil de nedir :) Cevaplarınızı bekliyorum. Çünkü kara cumadan dolayı Amazon'dan almayı düşünüyorum. Gün bitmeden karar vermem gerekiyor. Teşekkürler

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Bu videoda GTX 1060 mevcut ama markanın kalitesini görmüş oluyoruz en azından. BF1 ultra ayarlarda 70 FPS ve 65 derece sıcaklık mevcut gayet iyi değerler olarak gözüküyor.

@BERWAR @Recep Baltaş @Ali Güngör

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı