Çözüldü Concord C-850 gamepad Windows 7 sürücüsü nasıl yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kuladam37

Centipat
Daha fazla  
Bu model gamepad aldım ama oyunlarda düzgün çalışmıyor. Kutu üzerinde Win98/2000/ME/XP/Vista ile uyumludur yazıyor. Benim sistemim Windows 7.
Çalıştır kısmından joy.CPL'ye girdiğimde USB gamepad olarak gözüküyor. Nasıl driver yüklerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mouse imleci derken oyunda ise dediğim gibi Xinput desteği olmadığı için olmuyor. x360ce ile Force Feedback açıp deneyebilirsiniz.

Yardımcı olabilir.
Çalışmasında sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Xinput desteği olmadığı için x360CE veya Xoutput kullanıp deneyebilirsiniz.

Çalışmasında sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Xinput desteği olmadığı için X360CE veya XOutput kullanıp deneyebilirsiniz.

Normal mouse imlecini hareket ettirmiyor ve sitesinde titreşim olduğunu belirtmişler ama titreşimi çalışmıyor.

Çalışmasında sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Xinput desteği olmadığı için X360CE veya XOutput kullanıp deneyebilirsiniz.

Daha detaylı anlatabilir misin, pek anlamıyorum da.

Mouse imleci derken oyunda ise dediğim gibi Xinput desteği olmadığı için olmuyor. x360ce ile Force Feedback açıp deneyebilirsiniz.

Yardımcı olabilir.

Çözüm

XOutput için bir indirme linki alabilir miyim?

Mouse imleci derken oyunda ise dediğim gibi Xinput desteği olmadığı için olmuyor. X360CE ile Force feedback açıp deneyebilirsiniz.

Yardımcı olabilir.

Buradaki gibi bir uygulama çıkmıyor.

Titreşim çalışmıyor nasıl ayarlarım?

Titreşimi çalışmıyor nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Titreşimi açabilir ama oyunlarda Xinput lazım. Bazılarında oyunda olmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Titreşimi açabilir ama oyunlarda Xinput lazım. Bazılarında oyunda olmuyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Yaptıktan sonra yine böyle gözüküyor.

Demiştim hocam. Titreşim çalışınca sıkıntı olabiliyor. Tekrar emülatör ile deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00