Concord Tablet - Ne hakları var insanları dolandırmaya ?

kazuhir4

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bir çoğunuzda bildiği gibi Webtekno YouTube kanalında bu dolandırıcı aletini iyi yerden yere vurdular. Peki neden ve ne hakla dolandirıcılık yapıyolar. Benim yan komşumda almış her sorunlarında beni çağırdılar bende bozulmuş diye geçiştirdim. Neden bu üründen 10 tane üreteceğine adam gibi 1 ürün çıkarmıyorlar ?

Vallaha ben de bilmiyorum da annemde bana hediye yapmak için televizyondan görüp almış Google play'de sadece bir uygulamayı destekliyor.Ben de her sinirlendiğimde duvarlara ata ata arasını açtım. :)

Daha sonra TAA'yı arayıp videonun kaldırılması için istekte bulunmuşlar.Hani insan herşeyi anlar da devlet bu dolandırıcılara göz göre göre niye izin veriyor ki anlamış değilim.

Arkadaşım bu tamamen arz talep meselesi. 10 tane yapana kadar 1 tane adam gibi yapsalar diyorsun iyi güzel de o zamanda 200 TL değil 500 TL olacak fiyatı. 500 TL olduğu zamanda seçenekler, altarnatifler çoğalacak. Bu ürünün amacı ucuz ürün olması oyuncak niyetine almak istiyorsan al tarzında ürünler olması. Bir tablet bu kadar kötü olabilir mi diye sormadan önce 200 TL'lik tablet zaten ne kadar olurki diyebilmeli. Evet ortada büyük bir dolandırıcılık ve aldatmaca var oda şu: Adam çıkıp diyorki bu tabletin 1000 TL'lik tabletten farkı yok diyor büyük yalan. Birde uyduruktan bir site açıyor kimsenin o siteden almaycağını onlarda biliyor fakat sırf kendi sitesinde şu fiyat demek için 200 liralık tablete sitede 1500 TL yazıyorlar. Bizim insanımız da girip bakıyorki , Aa gerçekten de 150 TL imiş hemen alayım diyor. Bilen biri zaten almıyor. Onların hedefi sen, ben değiliz zaten. Teknolojiyi pek takip etmeyen fiyatları bilmeyen büyük bir kitle var. İşte senin yan komşun veya bizim üst katta oturan çocuğun eline veririm oynasın düşüncesiyle alan babası gibi.

Demişsin ki 200 TL'lik tablet ne kadar iyi olabilir ki sen yanlış düşünüyorsun. Sana Samsung Galaxy Tab3 7.0 a bakmanı öneriyorum fiyat performans olarak çok iyi. Ona o parayı vereceğine buna 300TL ver daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı