Condenser mikrofon önerisi

Biraz bütçe arttırabilme imkanı varsa, 1000 lira civarlarına Mxl 770 bulunabilir. Behringerden daha sıcak ve temiz vokaller alabilirsin biraz da mix ile.

Yonka Müzik market ten bakabilirsin.Güzel setler var ses kartı,aparatları dahil vesaire.
bu link te örnek bir set bıraktım.Mikrofonun kendisini ben kullanıyorum sadece mixer yok onun yerine 48w phantom ve ses kartlı paketi aldım.Yayın yaparken çok rahat işimi görüyordu ufak tefek müzik yapıp kendim dinliyorum onlar da tatmin ediyor amatörlük kısmında

Hocam ses kartı da gerekiyor mu acaba daha fazla çıkamam çünkü

Biraz bütçe arttırabilme imkanı varsa, 1000 lira civarlarına mxl 770 bulunabilir. Behringerden daha sıcak ve temiz vokaller alabilirsin biraz da mix ile.
Yonka müzik marketten bakabilirsin. Güzel setler var ses kartı, aparatları dahil vesaire.
bu link te örnek bir set bıraktım. Mikrofonun kendisini ben kullanıyorum sadece Mixer yok onun yerine 48W Phantom ve ses kartlı paketi aldım. Yayın yaparken çok rahat işimi görüyordu ufak tefek müzik yapıp kendim dinliyorum onlar da tatmin ediyor amatörlük kısmında.

Lastvoice BM800 Full Black Mikrofon + Phantom Power Ses Kartı Paketi hocam buna ne diyorsunuz fiyat olarak da bayağı uygun.

Lastvoice BM800 Full Black Mikrofon + Phantom Power Ses Kartı Paketi hocam buna ne diyorsunuz fiyat olarak da bayağı uygun.
Ses kartınız var saymıştım bm800 çok giriş bir model ben vokal kayıtlarındaki tonunu pek beğenmiyorum şahsen, ayrıca bir ses kartına da ihtiyaç duyuyor mu ondan pek emin değilim açıkçası. Paket içerisinde var görünüyor, istersen youtube ses testlerine bir bak ona göre karar verirsin.

eğer condenser mikrofon alacaksan,her türlü ses kartı ve ekstra 48w phantom tarzı bir güç kaynağı alman gerekiyor yoksa mikrofondan normal bir mikrofon harici performans alamıyorsun.ben çok araştırdım kullanırsın ses kartsız,ama sesini az alır,dipses problemi yaşarsın gibi gibi sorunlar.Ses kartı da tek başına yeterli değil ekstra güç kaynağı da (phantom) gerekli bir şekilde.yoksa yine yeterli gücü pc den çekemiyor cihaz.

Attığınız linkteki ürünün birebir aynısını kullanıyorum eğer isterseniz bir kayıt yapıp sonuçları gönderebilirim içiniz rahat edecekse.Ama benim yukarıda verdiğim linkteki mikserli model daha makul bence bütçenize de uygun ses kartlı ve phantomlu mikser.

Eğer condenser mikrofon alacaksan, her türlü ses kartı ve ekstra 48W Phantom tarzı bir güç kaynağı alman gerekiyor yoksa mikrofondan normal bir mikrofon harici performans alamıyorsun. Ben çok araştırdım kullanırsın ses kartsız, ama sesini az alır, dipses problemi yaşarsın gibi gibi sorunlar. Ses kartı da tek başına yeterli değil ekstra güç kaynağı da (Phantom) gerekli bir şekilde. Yoksa yine yeterli gücü PC'den çekemiyor cihaz.

Attığınız linkteki ürünün birebir aynısını kullanıyorum eğer isterseniz bir kayıt yapıp sonuçları gönderebilirim içiniz rahat edecekse. Ama benim yukarıda verdiğim linkteki mikserli model daha makul bence bütçenize de uygun ses kartlı ve Phantom'lu mikser.

Teşekkür ederim yorumlarınız için ses kaydı gönderebilirseniz çok sevinirim. Dediğiniz mikserli cihaza yoğunlaşacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı