techislife Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 705 Çözümler 4 23 Haziran 2023 #11 Hamilton dedi: Geçmiş olsun hocam acaba bende iptal mi etsem diye düşündüm ama hem piyasanin altında bayağı başka da yurt içi seçenek yok yurt dışı çok uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... Sipariş verin ama riskli sonuç olarak farkında olmak lazım.
Hamilton dedi: Geçmiş olsun hocam acaba bende iptal mi etsem diye düşündüm ama hem piyasanin altında bayağı başka da yurt içi seçenek yok yurt dışı çok uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... Sipariş verin ama riskli sonuç olarak farkında olmak lazım.
Hamilton Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #12 techislife dedi: Sipariş verin ama riskli sonuç olarak farkında olmak lazım. Genişletmek için tıkla... Verdim hocam sipariş kaç günde geldi sizinki?
techislife dedi: Sipariş verin ama riskli sonuç olarak farkında olmak lazım. Genişletmek için tıkla... Verdim hocam sipariş kaç günde geldi sizinki?
TouchMyFlow Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.594 Çözümler 8 27 Haziran 2023 #13 Aynı ürünü ben de Hepsiburada üzerinden almıştım. Kargo gayet korunaklı ve sağlam bir şekilde ulaştı bana. Yedek kablo çıkması lazımdı bu arada şanssızlık olmuş biraz sizinki. Bu arada kutu içeriği en zengin olan mouse olabilir bu.
Aynı ürünü ben de Hepsiburada üzerinden almıştım. Kargo gayet korunaklı ve sağlam bir şekilde ulaştı bana. Yedek kablo çıkması lazımdı bu arada şanssızlık olmuş biraz sizinki. Bu arada kutu içeriği en zengin olan mouse olabilir bu.