Connect Game hala güvenilir mi?

founderkral

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Connect Game'den gamepad almak istiyorum. EasySMX'in Türkiye satış distribitörü olduğu için ve 3200 TL'ye satılan EasySMX X10 Gamepad'i şu anda 1400 TL'ye sattıkları için satın alıp almama konusunda kararsızım. Öncesinde çok problem yaqşanmış, ürün alındıktan sonra problem yaşandığında sorun olduğu söyleniyor ancak bir umut sizlere sormak istiyorum? Sizce alınır mı?

Merhaba. Connect Game'den gamepad almak istiyorum. EasySMX'in Türkiye satış distribitörü olduğu için ve 3200 TL'ye satılan EasySMX X10 Gamepad'i şu anda 1400 TL'ye sattıkları için satın alıp almama konusunda kararsızım. Öncesinde çok problem yaqşanmış, ürün alındıktan sonra problem yaşandığında sorun olduğu söyleniyor ancak bir umut sizlere sormak istiyorum? Sizce alınır mı?

Ben indirimle 500₺'ye aldım bu paraya bozuk gelse bile üzülmem o derece ama gerçekten garantisi sıkıntılı bir firma ürün bozuk çıkarsa uğraştırır ama bu fiyata alınır çok düşünmeye gerek yok.

Ben indirimle 500₺'ye aldım bu paraya bozuk gelse bile üzülmem o derece ama gerçekten garantisi sıkıntılı bir firma ürün bozuk çıkarsa uğraştırır ama bu fiyata alınır çok düşünmeye gerek yok.
Hocam Temudan Machenike G1 Pro aldım ve sıkıntılı çıktı. Destek hala bile beni uğraştırıyor.

Ondan dolayı sıkıntıdayım. Vergi dahil 1500 TL'ye denk geldi ama cidden aşırı sıkıntı çıkarmaya başladı. Şu anda kablosuz kullanamıyorum.

Hocam Temu'dan machenike G1 Pro aldım ve sıkıntılı çıktı. Destek hala bile beni uğraştırıyor.

Ondan dolayı sıkıntıdayım. Vergi dahil 1500 TL'ye denk geldi ama cidden aşırı sıkıntı çıkarmaya başladı. Şu anda kablosuz kullanamıyorum.

Geçmiş olsun teknoloji şans işi. Siz yine de indirim kullanarak 500₺ ye alın bence bir iskender parası zaten 😃

Hocam connectte sadece iyzico ile ödeme var. İyzico hesabı açıp ilk ödemeye 500tl kampanyasına katılmanız lazım. Sonrasında Vodafone pay hesabı açıp onda da kart oluşturmanız lazım. İkisinde de kartı onaylamanız lazım. Vodafone pay ile de 3500tl olan kampanyaya katılınca o da 100 tl veriyor. Parolapara kampanyası kullanmadıysanız Vodafone yerine parolapara hesabı açıp orada cashback alabilirsiniz. Parolapara ilk alışverişte 400 TL veriyor. Daha sonra parolapara veya vodafone pay kartınızı iyzico hesabınıza ekleyip ödemeyi yapıyorsunuz. Parolapara ile alırsanız 900, Vodafone ile alırsanız 600 TL cashback almış oluyorsunuz. İyzico içine gelen cashback çekilmiyor ama sipariş verirken veya kart alırsanız kartıyla kullanabiliyorsunuz.

Connect Game'den 500 TL'ye mi geliyor hocam? O nasıl oluyor?
Burda anlatılan gibi.

hocam çok fazla hesap açmak gerekiyor. benim papara gibi bir kartım bile yok. Çevremde bu hesaplara sahip olan kimseleri de tanımıyorum açıkçası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı