Connectgame güvenilir mi?

Floaty

Centipat
Daha fazla  
Selamlar,

Endgame Gear XM1r mouse almak istiyorum, ancak sadece "Connectgame" isimli satıcıda bulabiliyorum. Hepsiburada, N11, kendi siteleri vs. hep onlarda. Fakat satıcı hakkında pek fazla olumlu yorum göremedim. Garantisi, iade süreci vs. beni düşündürüyor. Güvenilir mi, ürün arızalı olursa değişim veya iade kabul ediyor mu?
Şimdiden teşekkürler.

Selamlar,

Endgame Gear XM1r mouse almak istiyorum, ancak sadece "Connectgame" isimli satıcıda bulabiliyorum. Hepsiburada, N11, kendi siteleri vs. hep onlarda. Fakat satıcı hakkında pek fazla olumlu yorum göremedim. Garantisi, iade süreci vs. beni düşündürüyor. Güvenilir mi, ürün arızalı olursa değişim veya iade kabul ediyor mu?
Şimdiden teşekkürler.

Satış sonrası destekleri berbat. Ben sadece 1 tane adama yardım ettiklerini gördüm. Kendilerine ulaşmak ta çok zor. Eğer başka bir satıcı var ise oradan alın.

Selamlar,

Şimdiden teşekkürler.
Güvenilir değil.
Berbat firma.

Selamlar,

Şimdiden teşekkürler.
Çok uyguna bir şey bulunmadıkça connectgame'e bulaşmayın derim. Üründe sorun yaşarsanız iletişim kuracağınız birini bile zor buluyorsunuz. Gaming gen yada wraith gibi siteler daha iyi olur mouse konusunda.

Xm1R'ı sıfır almanı önermem 2. el yönelebilirsen 700-800 TL'ye bulabilirsin XM1r. Ben connect'ten sadece indirim olduğu zaman alışveriş yapıyorum.

Xm1R'ı sıfır almanı önermem 2. el yönelebilirsen 700-800 TL'ye bulabilirsin XM1r. Ben connect'ten sadece indirim olduğu zaman alışveriş yapıyorum.
2. Ele çok güvenmiyorum açıkçası ama connectgame'e de gelen yorumlar ortada. Bütün arkadaşlara verdikleri yanıtlar için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı