Sylvesterx Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 Başlıkta da yazdığı gibi dareu EK75 Pro klavyesini almak istiyorum. Connectgame sitesinden daha önce hiç alışveriş yapmadım. Diğer sitelere göre daha ucuz gözüküyor, sizce bir sorun olur mu, olursa ilgilenirler mi? Deneyimleriniz nelerdir? Ürün linki: DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch-HotSwap- PBT Tuş Takımı
Başlıkta da yazdığı gibi dareu EK75 Pro klavyesini almak istiyorum. Connectgame sitesinden daha önce hiç alışveriş yapmadım. Diğer sitelere göre daha ucuz gözüküyor, sizce bir sorun olur mu, olursa ilgilenirler mi? Deneyimleriniz nelerdir? Ürün linki: DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch-HotSwap- PBT Tuş Takımı
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.287 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 22 Ağustos 2024 #2 Sylvesterx dedi: Başlıkta da yazdığı gibi dareu EK75 Pro klavyesini almak istiyorum. Connectgame sitesinden daha önce hiç alışveriş yapmadım. Diğer sitelere göre daha ucuz gözüküyor, sizce bir sorun olur mu, olursa ilgilenirler mi? Deneyimleriniz nelerdir? Ürün linki: DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch-HotSwap- PBT Tuş Takımı Genişletmek için tıkla... Ben aldım size de öneririm. Sanırsam biraz büyütüyorlar şahsen henüz tam bir sıkıntı yaşamadım fakat attığım her maile cevap verdiler.
Sylvesterx dedi: Başlıkta da yazdığı gibi dareu EK75 Pro klavyesini almak istiyorum. Connectgame sitesinden daha önce hiç alışveriş yapmadım. Diğer sitelere göre daha ucuz gözüküyor, sizce bir sorun olur mu, olursa ilgilenirler mi? Deneyimleriniz nelerdir? Ürün linki: DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch-HotSwap- PBT Tuş Takımı Genişletmek için tıkla... Ben aldım size de öneririm. Sanırsam biraz büyütüyorlar şahsen henüz tam bir sıkıntı yaşamadım fakat attığım her maile cevap verdiler.
Sylvesterx Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #3 Monarch Leviathan dedi: Ben aldım size de öneririm. Sanırsam biraz büyütüyorlar şahsen henüz tam bir sıkıntı yaşamadım fakat attığım her maile cevap verdiler. Genişletmek için tıkla... Şu an fiyatı 2 bin TL sanırsam geçenlerde 3 bin TL'ydi. Siz kaç TL'ye aldınız acaba?
Monarch Leviathan dedi: Ben aldım size de öneririm. Sanırsam biraz büyütüyorlar şahsen henüz tam bir sıkıntı yaşamadım fakat attığım her maile cevap verdiler. Genişletmek için tıkla... Şu an fiyatı 2 bin TL sanırsam geçenlerde 3 bin TL'ydi. Siz kaç TL'ye aldınız acaba?
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.287 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 22 Ağustos 2024 #4 Sylvesterx dedi: Şu an fiyatı 2 bin TL sanırsam geçenlerde 3 bin TL'ydi. Siz kaç TL'ye aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... 1.9k'ya aldım fakat 100 lira kargo kitliyorlar ne alırsanız alın haberiniz olsun.
Sylvesterx dedi: Şu an fiyatı 2 bin TL sanırsam geçenlerde 3 bin TL'ydi. Siz kaç TL'ye aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... 1.9k'ya aldım fakat 100 lira kargo kitliyorlar ne alırsanız alın haberiniz olsun.
Sylvesterx Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #5 Monarch Leviathan dedi: 1.9k'ya aldım fakat 100 lira kargo kitliyorlar ne alırsanız alın haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam satın aldım şuan kullanıyorum fakat sitesinde driverini bulamadım yardımcı olur musunuz ?
Monarch Leviathan dedi: 1.9k'ya aldım fakat 100 lira kargo kitliyorlar ne alırsanız alın haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam satın aldım şuan kullanıyorum fakat sitesinde driverini bulamadım yardımcı olur musunuz ?
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.287 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 27 Ağustos 2024 #6 Sylvesterx dedi: Hocam satın aldım şuan kullanıyorum fakat sitesinde driverini bulamadım yardımcı olur musunuz ? Genişletmek için tıkla... Hocam ben Discordlarına gidip adminden istemiştim isterseniz dosyayı ya da dclerini atabilirim ama kurallara aykırı sanırsam.
Sylvesterx dedi: Hocam satın aldım şuan kullanıyorum fakat sitesinde driverini bulamadım yardımcı olur musunuz ? Genişletmek için tıkla... Hocam ben Discordlarına gidip adminden istemiştim isterseniz dosyayı ya da dclerini atabilirim ama kurallara aykırı sanırsam.
Sylvesterx Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #7 Monarch Leviathan dedi: Hocam ben Discordlarına gidip adminden istemiştim isterseniz dosyayı ya da dclerini atabilirim ama kurallara aykırı sanırsam. Genişletmek için tıkla... Discord sunucularını bulamadım . Siz nereden buldunuz acaba ? Connectgameye mail attım fakat biraz uzun sürecek sanırım.
Monarch Leviathan dedi: Hocam ben Discordlarına gidip adminden istemiştim isterseniz dosyayı ya da dclerini atabilirim ama kurallara aykırı sanırsam. Genişletmek için tıkla... Discord sunucularını bulamadım . Siz nereden buldunuz acaba ? Connectgameye mail attım fakat biraz uzun sürecek sanırım.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.287 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 27 Ağustos 2024 #8 Sylvesterx dedi: Discord sunucularını bulamadım . Siz nereden buldunuz acaba ? Connectgameye mail attım fakat biraz uzun sürecek sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam burda all-in-one yazılımı var: driver Discover the best gaming mouse, keyboards, and high-quality mechanical keyboard switches at Dareu - a top gaming accessory brand. Shop now! eu.dareu.com
Sylvesterx dedi: Discord sunucularını bulamadım . Siz nereden buldunuz acaba ? Connectgameye mail attım fakat biraz uzun sürecek sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam burda all-in-one yazılımı var: driver Discover the best gaming mouse, keyboards, and high-quality mechanical keyboard switches at Dareu - a top gaming accessory brand. Shop now! eu.dareu.com
AspendoZ Kilopat Katılım 12 Aralık 2018 Mesajlar 511 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57-5093 Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #9 Monarch Leviathan dedi: Hocam ben discordlarına gidip adminden istemiştim isterseniz dosyayı ya da dclerini atabilirim ama kurallara aykırı sanırsam. Genişletmek için tıkla... Memnun musunuz? Ve en önemli sorum gecikme var mı FPS türü oyunlar oynatır mı CS, Valorant gibi?
Monarch Leviathan dedi: Hocam ben discordlarına gidip adminden istemiştim isterseniz dosyayı ya da dclerini atabilirim ama kurallara aykırı sanırsam. Genişletmek için tıkla... Memnun musunuz? Ve en önemli sorum gecikme var mı FPS türü oyunlar oynatır mı CS, Valorant gibi?
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.287 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 1 Eylül 2024 #10 AspendoZ dedi: Memnun musunuz? Ve en önemli sorum gecikme var mı FPS türü oyunlar oynatır mı CS, Valorant gibi? Genişletmek için tıkla... Tabiki de oynatır niye oynatmasın. Gecikme olarak diyebileceğim 1khz polling rate var.
AspendoZ dedi: Memnun musunuz? Ve en önemli sorum gecikme var mı FPS türü oyunlar oynatır mı CS, Valorant gibi? Genişletmek için tıkla... Tabiki de oynatır niye oynatmasın. Gecikme olarak diyebileceğim 1khz polling rate var.