Conqueror's Blade oynanır mı?

Benim Steam'de 304 saatim var gözüküyor bu sürenin 295'i Single geçmiştir illa klanda olmanız gerekmiyor. Klanda olup da gireceğiniz bölge savaşları sesli sohbetle birlikte keyifli oluyor ama olmadan da gayet oynanıyor tek sorun unitlerinizi kasmak için oyunu aktif bir şekilde oynamanız lazım. P2W konusuna gelirsek bence p2W'lik bir durum yok. Adamların parayla aldığı kalkanlı birlikleri 8-9 saatin ardından siz de alacağınız için sorun olmuyor.

Hocam oyuna benim de çok ilgim vardı. Fakat oyunda klanda olmalısınız. Yani aktif oynayacağın bir grup lazım. Singel hiçbir şey yapamıyorsun gibi bir şey. Mekaniklerde epey yavaş. İyi kötü başla kendin karar ver. Görselleri güzel çünkü.
Sürekli aktif olmam mı lazım? Klana göre mi aktif olacağım? Klana girip single takılsam olur mu?

Sürekli aktif olmam mı lazım? Klana göre mi aktif olacağım? Klana girip Single takılsam olur mu?

Klana girip aktif olman lazım. Savaşlara katılman gerekiyor aynı anda. Bu oyunda destek çok önemli. Oyuncuların kalelerini ele geçirmek epey zor. Bu yüzden singel oynamak çok zor. Süvariler üzerinden geçince biraz moralin bozuluyor. Yinede oyun geniş bir başla bakarsın grup bulursun sarar seni. Her şey zevk ve şans.

Benim Steam'de 304 saatim var gözüküyor bu sürenin 295'i Single geçmiştir illa klanda olmanız gerekmiyor. Klanda olup da gireceğiniz bölge savaşları sesli sohbetle birlikte keyifli oluyor ama olmadan da gayet oynanıyor tek sorun unitlerinizi kasmak için oyunu aktif bir şekilde oynamanız lazım. P2W konusuna gelirsek bence p2W'lik bir durum yok. Adamların parayla aldığı kalkanlı birlikleri 8-9 saatin ardından siz de alacağınız için sorun olmuyor.
Hocam günde oynayacağım maksimum 1-2 saattir. Öyle hikayeli oyunlardan sıkılınca arada bir zevk için açıp oynayacağım. Yine oynamaya değer mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı