Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, yıllardır Construct 2 kullanıyorum fakat bugün bir hata aldım. (Resimdeki projeye bakmayın örnek olsun diye öyle yaptım.) Ne olduğunu anlayamadım ve ilk defa görüyorum. Son düzenleme: 8 Mayıs 2021
Arkadaşlar, yıllardır Construct 2 kullanıyorum fakat bugün bir hata aldım. (Resimdeki projeye bakmayın örnek olsun diye öyle yaptım.) Ne olduğunu anlayamadım ve ilk defa görüyorum.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 8 Mayıs 2021 #2 Construct 2'yi tamamen kapatıp açın. Eğer düzelmezse bilgisayarı tekrar başlatın. Preview sunucusunu port dolu olduğu için oluşturmuyor. Artı 0 Eksi
Construct 2'yi tamamen kapatıp açın. Eğer düzelmezse bilgisayarı tekrar başlatın. Preview sunucusunu port dolu olduğu için oluşturmuyor.
KS KS Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Mayıs 2021 #3 LastPlayer dedi: Construct 2'yi tamamen kapatıp açın. Genişletmek için tıkla... Sildim tekrar yükledim ama yine olmadı. Bu mesaja evet deyince port diye bir mesaj geliyor. Artı 0 Eksi
LastPlayer dedi: Construct 2'yi tamamen kapatıp açın. Genişletmek için tıkla... Sildim tekrar yükledim ama yine olmadı. Bu mesaja evet deyince port diye bir mesaj geliyor.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 8 Mayıs 2021 #4 Portu değiştirmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Mayıs 2021 #5 LastPlayer dedi: Portu değiştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Açık bir portum yok. Portlarım hep kapalıydı son bir hafta içinde oldu. Artı 0 Eksi
LastPlayer dedi: Portu değiştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Açık bir portum yok. Portlarım hep kapalıydı son bir hafta içinde oldu.