Construct 2 Tycoon oyunu yapmak

Sarpmanon

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, şu sıralar Tycoon oyunlarına çok merak saldım ve delicesine oynamaya başladım. Hep eksiklerini gördüm. Ben de dedim ki: Madem onların yaptıkları hatalı, neden ben kendi Tycoon oyunumu yapmayayım? Ardından çoğunun Construct 3 veya 2 kullandığını öğrendim. Ben Construct 2 kullanıyorum ve mantığını az çok kavradım. 2 kişilik bir shooter oyunu yapabiliyorum. Bu da bir başarı. Sizin bildiğiniz Construct uyumlu Capx Tycoon oyunu şablonu veya bir tutorialı varsa atabilir misiniz? Bu yazıyı okumaya zaman ayıran herkese teşekkür ederim,:) iyi günler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam mad Games tycoon 2 tarzı bir şey olsun :).

Hocam mad Games tycoon 2 tarzı bir şey olsun :).

Hocam hem bende yeterli bilgi yok ki zaten bu yüzden sizden yardım istedim :) ama eğer bir şekilde yolunu bulursam büyük ihtimal hardware tycoon tarzı bir şey yapacağım ;) ama yine de öneriniz için teşekkürler :)
Merhabalar, yine ben :p construct 2 ile uğraşan bir oyun yapımcısı ile iletişime geçtim ve bana zorlandığım kısımları nasıl çözeceğimi anlattı. Çok olmasa bile yakın zamanda bir tane tycoon oyunu geliştireceğim ve geliştirdiğim zaman da buraya koyacağım. İyi günler.

Merhabalar, yine ben :p construct 2 ile uğraşan bir oyun yapımcısı ile iletişime geçtim ve bana zorlandığım kısımları nasıl çözeceğimi anlattı. Çok olmasa bile yakın zamanda bir tane tycoon oyunu geliştireceğim ve geliştirdiğim zaman da buraya koyacağım. İyi günler.

Bol şans!

Ufak bir spoiler :D

resim_2021-07-05_010347.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı