Xbox Construction Simulator 57 TL

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
1744219165871.png

Gerçekçi inşaat makineleriyle yapılar inşa ettiğiniz simülasyon oyunu Construction Simulator, Xbox PC'de indirimle birlikte 56,87 TL'ye düştü.

Oyun sayfası: Construction Simulator ürününü satın al | Xbox

Son düzenleyen: Moderatör:
@SweetKinD2, arkadaşlarınız ile oynayabiliyorsunuz. Yapılar yapmaya başladıktan sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile.

Hocam oyun Online falan mı? Neresini önerirsiniz eğlenceli mi yani.

Hocam oyun Online kısmıda var hafriyat yani kamyon kepçe işlerini zevk alıyorsanız alıp oynanır sarar az buçuk şirketiniz var size başlangıç olarak belli kamyın ve kepçeler veriyor diyeyim bayağıdır girmiyorum o iş makineleri ile para kazanıp yeni iş makineleri alıyorsunuz yeni aldığınız makinelerle de daha büyük işlere girişiyorsunuz Online kısmı biraz da orada güzel olabilir.

Hani 2 3 arkadaşla rahat rahat sarar birine onu yap dersiniz birine bunu yap 2 tane kamyoncu olur gerekirse sefer atarlar öyle işler gerçek hayatta da yapınca bunları oyun beni pek sarmamaya başladı.

@SweetKinD2, dediğiniz kadar her şey DLC ile açılmıyor fakat güzel şeyler veriyor.

1744228991718.png

1744229088990.png

Güncelleme.
Evet doğru sadece markaların araçları için DLC gerekiyor ama merak etmeyin aynı aracın farklı markaları var DLC olmayan türden. Onun dışında galiba 1 2 görev ekliyor DLC'ler ekstra. Ben bugün arkadaşla oynadım biraz kolay geldi görevler, inşaatın tamamı bitmeden bitiriyor filan ama multiplayer ı güzel. Tavsiye ederim DLC'lere bence 2000 TL vermeye gerek yok 50 TL ile gayet yeterli oyun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı