eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 5 Eylül 2024 #1 EndeavourOS'te distrobox ve podman kurmuştum. Sonra bunları sildim ama. Local içerisindeki containers klasörü silinmiyor. Containers klasörü distrobox ile mi ilgili? Nasıl silebilirim?
EndeavourOS'te distrobox ve podman kurmuştum. Sonra bunları sildim ama. Local içerisindeki containers klasörü silinmiyor. Containers klasörü distrobox ile mi ilgili? Nasıl silebilirim?
Çözüm The Shorekeeper 5 Eylül 2024 Podman konteyner dosyaları orada tutuluyor. Silmek istiyorsanız terminalden şu komutla silebilirsiniz: Bash:Panoya kopyala sudo rm -rfv ~/.local/share/containers
Podman konteyner dosyaları orada tutuluyor. Silmek istiyorsanız terminalden şu komutla silebilirsiniz: Bash:Panoya kopyala sudo rm -rfv ~/.local/share/containers
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.744 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2024 #2 Podman konteyner dosyaları orada tutuluyor. Silmek istiyorsanız terminalden şu komutla silebilirsiniz: Bash:Panoya kopyala sudo rm -rfv ~/.local/share/containers Artı 0 Eksi Çözüm
Podman konteyner dosyaları orada tutuluyor. Silmek istiyorsanız terminalden şu komutla silebilirsiniz: Bash:Panoya kopyala sudo rm -rfv ~/.local/share/containers