Control için güvenilir Türkçe yama önerisi

galaforce

Centipat
Daha fazla  
Control için güvenilir Türkçe yama arıyorum, bu yamayı gördüm. Sizce güvenilir midir? Bildiğiniz varsa başka yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Control için güvenilir Türkçe yama arıyorum, bu yamayı gördüm. Sizce güvenilir midir? Bildiğiniz varsa başka yazarsanız sevinirim.

Ben buradan indirdim, oyunu da bitirdim gayet iyiydi; Control Türkçe Yama %100 Ücretsiz -DLC'ler Dahil- Aura Çeviri

Ama o karakter de çok donuk be sanki Sherlock Holmes'ü oynuyorum da bir cinayet mahallini çözüyor gibi hissediyorum kadında gram duygu yok :D

Hocam dediğiniz yamayı kurdum oyun şu an mekaniği güzel'de hikayesi beni fazla tatmin etmedi şu anlık oyunun ortalama süresi ne kadar? Biliyorsanız yazarsanız severim.

Unuttum ya, ben günde 1 belki 2 saat oynar cıkardım kaç gün oynadığımı hatırlamıyorum sadece çatışmaları seviyordum. Oynarken hikayesi tutarsız geliyordu pek sarmamıştı beni de açıkcası.

Unuttum ya, ben günde 1 belki 2 saat oynar cıkardım kaç gün oynadığımı hatırlamıyorum sadece çatışmaları seviyordum. Oynarken hikayesi tutarsız geliyordu pek sarmamıştı beni de açıkçası.

Ortalama 12 saat Sosyal'de başka konulardan baktığımda bir süre daha oynarım sıkarsa Ghostrunner 2 denerim hikayesi saçma sapan bu oyunun bana göre.

Yeter'ki sonunda Black mesa gibi oyun uzasın diye bir şey eklemesinler yeter Black mesa'dan sonra pek uzun hikayesi oyun oynamak gelmiyor içimden

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı