Control sıfırlanan save dosyası geri getirilebilir mi?

Makaleler
1
Dostlar merhaba. Biraz önce Control oynuyordum oyun dondu ve mecburen bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kaldım. Şu anda eski save dosyama girmeye çalışırken bir hata alıyorum. Hata:
1604954220735.png

Bunun bir çözümü var mıdır? Oyuna sıfırdan başlamak istemiyorum...

Epic Games aracılığıyla aldınız sanırım. Bulut desteklemediği için ben de Detroit kayıt dosyam bozulmuştu ve baştan başlamak zorunda kaldım. Hiçbir şekilde düzeltmedim. Oyunu bıraktım sonunda.
Bulut destekliyor. Bulut üstünden save dosyasına ulaşabiliyorum fakat bu hatayı verip beni sıfırdan başlatıyor.

Save dosyasını yedeklediysen onu at. Şu anki save dosyasını yedeklemeyi unutma. Oyun geliştiricisine mail at. Türkçe yama varsa kaldır öyle dene. Aklıma gelenler bunlar.
Şu an için yedekli bir save dosyam yok. Bulut üzerindeki save dosyaları ile eşitleyip yedekleyeceğim ve tekrar deneyeceğim.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Evet, arkadaşlar döndüm. Ne kadar hoşnut olmasam da kısmi bir çözüm buldum. Çözümü anlatayım:
Eğer oyunuz bu hatayı verdikten hemen sonra oyun bulut ile eşitlenmediyse şanslısınız. Bu dosya yoluna gidiniz:
%LOCALAPPDATA%\Remedy\Control\Default-Epic-User\
Sonrasında karşınıza şu şekilde dosyalar gelecek:
1604957470430.png

Bu dosyaları masaüstüne yedekleyiniz. Sonrasında oyunu açarken verilen hataya bakalım. Hatada çizdiğim bölüme dikkat ediniz (sizde "savegame-slot-XX" yazabilir). Hata:
1604957687167.png

Bendeki hata "savegame-slot-00" hatası buradan "savegame-slot-00" dosyasındaki ilerlemeyi çalıştırmaya çalıştığını anlıyorum.

Peki bundan sonra ne yapacağız? Yapmanız gerekenler basit. Masaüstüne aldığınız "savegame-slot" yedeklerinin içindeki dosyaları sırayla oyunumuzdaki hata aldığınız dosyanın içine atmalısınız. Size en yakın olan ilerlemeyi bulduğunuzda kısmi çözümü gerçekleştirmiş olursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an için yedekli bir Save dosyam yok. Bulut üzerindeki Save dosyaları ile eşitleyip yedekleyeceğim ve tekrar deneyeceğim.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Evet, arkadaşlar döndüm. Ne kadar hoşnut olmasam da kısmı bir çözüm buldum. Çözümü anlatayım:
Eğer oyunuz bu hatayı verdikten hemen sonra oyun bulut ile eşitlenmediyse şanslısınız. Bu dosya yoluna gidiniz:
%LOCALAPPDATA%\Remedy\Control\Default-Epic-User\
Sonrasında karşınıza şu şekilde dosyalar gelecek:
Eki Görüntüle 732409
Bu dosyaları masaüstüne yedekleyiniz. Sonrasında oyunu açarken verilen hataya bakalım. Hatada çizdiğim bölüme dikkat ediniz (sizde "savegame-slot-xx" yazabilir). Hata:
Eki Görüntüle 732411
Bendeki hata "savegame-SLOT-00" hatası buradan "savegame-SLOT-00" dosyasındaki ilerlemeyi çalıştırmaya çalıştığını anlıyorum.

Peki bundan sonra ne yapacağız? Yapmanız gerekenler basit. Masaüstüne aldığınız "savegame-slot" yedeklerinin içindeki dosyaları sırayla oyunumuzdaki hata aldığınız dosyanın içine atmalısınız. Size en yakın olan ilerlemeyi bulduğunuzda kısmı çözümü gerçekleştirmiş olursunuz.

Ben de 5. görevdeydim save dosyam sıfırlandı eğer hala duruyorsa sizin save dosyanızı atabilir misiniz? Baştan başlamak istemiyorum. Eğer hile yapmadıysanız internette ki dosyalarda hile yapılmış hep.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı