FC 26 Epic Games'de 2.079 TL!

• Konuyu başlatan kad1rb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 100

kad1rb

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. FC 26 2.079 TL'ye düşmüş. Ay sonuna kadar daha fazla düşme ihtimali var mı sizce? Yoksa bu fiyattan alınır mı? Teşekkürler.

Epic Games linki: EA SPORTS FC™ 26 Standart Sürüm | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store

Güncelleme: Az önce oyunu aldım ve görünce aklıma geldi %20 geri kazan ile sanırım 1.663 TL gibi bir fiyata gelmiş oluyor almayı düşünenlerin bilgisine.🙏🏻

Son düzenleme:
Teşekkürler.🙏🏻bir de şu var zaten Ultimate Team'e biraz geç kaldım daha fazla geç kalmamam lazım.

Evet haklısınız eğer Ultimate Team'i önemsiyorsanız beklemeyin zaten çünkü oyun 2-3 aya ölmeye başlayacak her sene oldugu gibi herkeste 99'luk Ronaldo'lar olacak bu yüzden ne kadar erken başlarsanız o kadar eğlenceli bir o kadar da pahalı olur :D

Evet haklısınız eğer Ultimate Team'i önemsiyorsanız beklemeyin zaten çünkü oyun 2-3 aya ölmeye başlayacak her sene oldugu gibi herkeste 99'luk Ronaldo'lar olacak bu yüzden ne kadar erken başlarsanız o kadar eğlenceli bir o kadar da pahalı olur :D
Kesinlikle öyle geçen sene de büyük umutla alıp başlamıştım ama hem ben çok üstüne düşemedim hem dediğiniz gibi kadrolar uçtu sonra gerisi gelmedi o yüzden offline ve direkt sezonlar kısmından online maçlar oynuyordum.😀

Teşekkürler.🙏🏻Bide şu var zaten Ultimate Team'e biraz geç kaldım daha fazla geç kalmamam lazım.
Bilgisayardan 5 yıldır oynuyorum fifayı bilgisayar optimizasyonu her sene gittikçe daha berbatlaşıyor, şu anda sunucular o kadar berbat durumda ki emin olun size stresten farklı bi şey getirmeyecek bu lanet oyun. Bağımlılık oldu her sene ön sipariş verip aralıkta bırakıyorum bu oyunu. oyunun da zaten en fazla 2 3 ayı kaldı saçma saçma promolar gelmeye başlıyacak. Kariyer falan için alacaksanız iyi eğlenceler.

Kesinlikle öyle geçen sene de büyük umutla alıp başlamıştım ama hem ben çok üstüne düşemedim hem dediğiniz gibi kadrolar uçtu sonra gerisi gelmedi o yüzden offline ve direkt sezonlar kısmından online maçlar oynuyordum.😀
Vallahi ben öğrenciyim. FM26 ve FC26'yı almak istiyordum ancak ikiside nasip olmadı malum öğrenciyiz para biriktiremiyoruz çok fazla her ikisinide alamadım umarım seneye alabilirim bilmiyorum vallahi fifa 21den beri almaya çalışıyorum en erken ocakta alabildim hiç bir fifa serisine erken başlama şansım olmadı :d

Bilgisayardan 5 yıldır oynuyorum fifayı bilgisayar optimizasyonu her sene gittikçe daha berbatlaşıyor, şu anda sunucular o kadar berbat durumda ki emin olun size stresten farklı bi şey getirmeyecek bu lanet oyun. Bağımlılık oldu her sene ön sipariş verip aralıkta bırakıyorum bu oyunu. oyunun da zaten en fazla 2 3 ayı kaldı saçma saçma promolar gelmeye başlıyacak. Kariyer falan için alacaksanız iyi eğlenceler.
Aslında dediğiniz gibi ben de çoğu fifa oyuncusu gibi seneye almıcam diyenlerdendim. Ama ne yazık ki sıkıntıdan yine düştük buna. Umarım bu sefer daha fazla oynatır ama pek sanmıyorum dediğiniz gibi lag ve optimizasyon sorunu çok oluyor. Umarım bu sefer verdğim paranın hakkını verir çünkü öncekilerde sanki hiç oynanması gerektiği kadar oynayamadım gibi hissediyorum...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı