Erdo2525 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 1.789 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #1 Herkese merhabalar! Arkadaşımla Control oynarken elektrikler gitti ve geldikten sonra böyle bir hata ile karşılaştım. Bunun bir şekilde çözümü var mıdır?
Herkese merhabalar! Arkadaşımla Control oynarken elektrikler gitti ve geldikten sonra böyle bir hata ile karşılaştım. Bunun bir şekilde çözümü var mıdır?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #2 Save dosyası hasar gördüğünden ilerlemenizi kaybetmişsiniz. Geri döndürebileceğinizi sanmıyorum. Fakat internette bazı kullanıcılar, en azından son geldikleri göreve baştan başlayabildiklerini belirtmişler.
Save dosyası hasar gördüğünden ilerlemenizi kaybetmişsiniz. Geri döndürebileceğinizi sanmıyorum. Fakat internette bazı kullanıcılar, en azından son geldikleri göreve baştan başlayabildiklerini belirtmişler.