Converse ayakkabı alınır mı?

luckluckii

Hectopat
Son 5 yıldır Converse alacaktim. Hep sonra alirim ne boş ver diye gecistirip gecistirip durdum. Simdi tekrar karar verdim de 1300 olmus fiyatlar. Yani alsak kesinlikle pişman olmamaz gerekiyor. Fiyatlar cok fena.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son 5 yıldır Converse alacaktim. Hep sonra alirim ne boş ver diye gecistirip gecistirip durdum. Simdi tekrar karar verdim de 1300 olmus fiyatlar. Yani alsak kesinlikle pişman olmamaz gerekiyor. Fiyatlar cok fena.
Ben benzerlerini almayı tercih ediyorum :D.
Yanlış anlamayın zaten hayatımın hiç bir döneminde (eğer Flo'da satılan kinetixler de o fiyatlara çıkmazsa) günlük ayakkabıya (bot falan ayrı tabii) 500tl üstü vereceğimi sanmam. O sebeple ben şu arkadaşları giyiyorum.
Yani muhtemelen Converse ile aynı rahatlıktadır, en son orijinal Converse giyeli 6 sene oluyor.
iki ay kullandım o klasik plastik ile ayakkabının ayrılması olayı minnacık bir yerde yaşandı, sanırım bali ile girişeceğim yakında.

Diğer husus ta zaten Converseler'de ayılma sorunu kronik olduğu için kronik sorunlu bir ayakkabıya 1300tl verilmez bence.

Eyyoramam bu kadar.

Kesinlikle para verilmez. Hani bazı şeyler vardır alırsın keyfine göre, ama bu öyle bir şey ki, bence keyif için, zevk için bile bu kadar para böyle bir ayakkabıya verilmez. Daha düşük fiyata daha gösterişli ve old school ayakkabılar dururken Converse saçmalık bana göre...

Nike Air Force alabilirsin. Converse ayakkabıları genellikle ben ergenim diye bağırmak yerine görüntüyle anlatan velet sayılabilecek yaş kitlesi düşük kişiler giyiyor. Nike yine bir hava verir. En azından kaliteli hisseder, hissettirirsin.

Ben benzerlerini almayı tercih ediyorum :D.
Yanlış anlamayın zaten hayatımın hiç bir döneminde (eğer Flo'da satılan kinetixler de o fiyatlara çıkmazsa) günlük ayakkabıya (bot falan ayrı tabii) 500tl üstü vereceğimi sanmam. O sebeple ben şu arkadaşları giyiyorum.
Yani muhtemelen Converse ile aynı rahatlıktadır, en son orijinal Converse giyeli 6 sene oluyor.
iki ay kullandım o klasik plastik ile ayakkabının ayrılması olayı minnacık bir yerde yaşandı, sanırım bali ile girişeceğim yakında.

Diğer husus ta zaten Converseler'de ayılma sorunu kronik olduğu için kronik sorunlu bir ayakkabıya 1300tl verilmez bence.

Eyyoramam bu kadar.
Yurt disinda 400-800 arasina dusuyor ayyakkabi. Herkesin abv. Buy Converse All Star Blue Rainbow Castles Junior High Top Trainers from Next Turkey

Tabanları normal ayakkabılara göre çok ince, önceden sneaker kullanan biri olarak rahatsız ediyor. Zannediyorum ki Converse, Vans gibi ayakkabıların ortak özelliği bu. Ayağımdan çıkarınca dünya varmış demiyorum, ama bu fiyata daha rahat ayakkabıların alınabileceğini düşünüyorum.

Ayakkabıya 1000 lira verilmez ile Converse'e 1000 lira verilmez çok farklı şeyler. Ayakkabı önemli bir şeydir, ucuza kaçmayın. Günün en az 10 saatini içerisinde geçiriyorsunuz, rahat olmalı. Ayrıca sağlıklı da olmalı. Yıl olmuş 2022, hâlâ çakma ayakkabı muhabbeti dönüyor. Alıyorsanız bile millete tavsiye etmeyin, gidin kendiniz giyin. Çakma ayakkabı alacağıma terlik giyerim daha iyi.

Konuya gelecek olursak, Vans ve Converse gibi ayakkabıların stili benim için güzel olmasa da hoşuna gittiyse alabilirsin. Ben pek sevmiyorum, yapısı gereği kadınlara daha çok yakışan bir ayakkabı modeli bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı