Converse ayakkabı genişler mi?

Miraxe

Hectopat
Katılım
23 Haziran 2020
Mesajlar
69
Çözümler
1
Merhaba.
Yaklaşık 2 3 gün önce bir Converse ayakkabı aldım ayakkabı orijinal değil replika. Normalde orijinal alacaktım ama ayağım büyük olduğu için önce replikasını alıp denemek istedim ve gayet de güzel durdu. Ama şöyle bir sorunum var ayakkabının önü dar olduğu için sol serçe parmağımı vurmaya başladı. Neredeyse giyemiyorum. Giydikçe genişler mi yoksa böyle kalır mı? Ayrıca ayağım 45 numara ve ayak yapım genişten ziyade uzun sayılır.
 
Hocam açılması zor. Yani bunlarda problem bu. Vans daha iyi bu konuda. Converseye nazaran.
Genişlemiyor o ayakkabılar orijinali de genişlemiyor zaten rahat bir ayakkabı da değil.
Hocam rahatlığı evet değil fakat 8-9 saat giyilecek ayakkabıda değil. En fazla 5 saat, düz olduğu için ağrıtıyor.
 
Peki bir şey daha soracağım ayağım 45 numara ama beğendiğim bir vansın son numarası 44.5 alırsam bir sıkıntı olur mu bir de Converse konusunda ayakkabıcıya versem kalıp koyarak genişletemez mi?
 
Peki bir şey daha soracağım ayağım 45 numara ama beğendiğim bir vansın son numarası 44.5 alırsam bir sıkıntı olur mu bir de Converse konusunda ayakkabıcıya versem kalıp koyarak genişletemez mi?
Converse hiçbir şekilde genişlemez. Ayağının vuran yeri nasır olmadan elinden çıkar o ayakkabıyı
 
Lise zamanlarımda ayağıma vuran converse ayakkabıyı ısrarla giymeye devam etmeseydim şu an ayaklarımda artık kemik kadar sertleşmiş nasırlar olmazdı. Tavsiyem deri hariç hiçbir ayakkabıyı ayağına vuruyorsa giymeye devam etme. Deri esner ama diğerleri esnemiyor.
 
Converse tarzı ayakkabılar ABD'de kaykay modasıyla tuttu. Düz zemin, yeri sıkı tutma ve ayağı da sıkı tutma için yapılmış bir tasarımı var. Doğal olarak "Skater boy" modasının ve tarzının parçası oldu zamanında filmlerde vb.

Kişisel deneyimim: Hepsi yandan patlıyor, ayağı ısıtmıyor, hava da almıyor yani ter açısından da iyi değil. İyi bir yanı yok aslında, yani ben bulamadım. Tarz olarak da çok şart bir tarz mı? Değil. Ayağınızı rahat ettirecek bir ton alternatif rahat model ve güzel görünecek tarz var.
 

Geri
Yukarı