Converse Chuck 70 Plus Canvas nasıldır?

57'Alay

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Ayakkabı almayı düşünüyorum, bu dönem convers almak istedim linkteki ayakkabı sizce güzel midir, siz olsanız tercih eder miydiniz? Bazı yakın cevremdeki arkadaşlarım, erkek adama gitmez vs algısı yarattılar, kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Ayakkabı almayı düşünüyorum, bu dönem convers almak istedim linkteki ayakkabı sizce güzel midir, siz olsanız tercih eder miydiniz? Bazı yakın cevremdeki arkadaşlarım, erkek adama gitmez vs algısı yarattılar, kararsız kaldım.

Ergen işi.

Beğeniyorsan al geç. Kimseye sormaya gerek yok. Bana kalsa converse giyen adamla muhabbeti keserim. Benim gibi 1000 tane farklı düşünen insan olacaktır. Beğendiysen çok takılmana gerek yok.

Merhaba,

Bence içinden geleni yap başkalarının düşüncesini önemseme derim gayet güzel giyilebilir bir ayakkabı geniş paça pantolonla güzel gider.

Ayakkabı güzel eğer hoşunuza gittiyse alabilirsiniz erkek işi kız işi diye takmaya gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı