yakari
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Mezun ama işsiz güçsüz.
Herkese merhabalar arkadaşlar. İşlemcim fazla ısındığı için soğutucu mu dğiştirmek istiyorum. Geçici bir şey olacak. Bir iki aya yeni sistem toplayacağım. Daha önceden konu açmıştım orada yardımcı oldular ve kararımı başlıkta belirttiğim soğutucudan yana verdim. Soğutucuyla ilgili birkaç sorum olacak onun için bu konuyu açtım. Öncelikle linkini koyayım: VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - BLIZZARD T2 MINI INTEL LGA 775/1155/1156 & AMD AM2/AM3/AM3+/FM1 - So
Arkadaşlar yorumlarda birisi soğutucunun işlemci temas noktası küçük kalıyor işlemciye göre demiş. Bu sorun oluşturur mu? Bu arada işlemcim Athlon 64 X2 3800+ 2.00 Ghz. Eğer Sorun olmaz derseniz hemen gidip alacağım. Bir de içerisinden termal macun çıkıyor mu ayrıca almam gerekir mi?
Arkadaşlar yorumlarda birisi soğutucunun işlemci temas noktası küçük kalıyor işlemciye göre demiş. Bu sorun oluşturur mu? Bu arada işlemcim Athlon 64 X2 3800+ 2.00 Ghz. Eğer Sorun olmaz derseniz hemen gidip alacağım. Bir de içerisinden termal macun çıkıyor mu ayrıca almam gerekir mi?